Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Toyota va incepe actualizarea hardware si software in Japonia

Toyota a declarat ca va lansa anul viitor un serviciu care ofera personalizare si actualizari pentru masini.



Sursa: Playtech.ro


Serviciul cunoscut sub numele de ,,Kinto Factory” va fi disponibil la sfarsitul lunii ianuarie si va oferi noi caracteristici de siguranta, interioare reimprospatate si actualizari de software pentru sistemele computerizate ale masinii. Toyota incearca sa se transforme dintr-un producator si vanzator de masini intr-o companie bazata mai mult pe servicii. Noul serviciu face parte din brandul Toyota Kinto, lansat in 2019 si care ofera servicii de car-sharing.


Presedintele Kinto, Shinya Kodera, a declarat marti ca ,, de dragul durabilitatii, cel mai bine este ca masinile sa fie „folosite mult timp intr-o stare sanatoasa si in cele din urma colectate si reciclate”. Totodata, ,,Compania ar putea lua in considerare extinderea serviciului Kinto Factory in strainatate”, a adaugat el.


Abonamentele Kinto, care ofera inchiriere de masini si asigurari, au crescut la 28.000 pana in noiembrie de la 1.200 la lansarea in urma cu doi ani, pe care Kodera a descris-o ca fiind „putin sub ceea ce ne asteptam”.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA