Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Sony cauta noi parteneri pentru un proiect transformator de vehicule electrice

Proiectul vehiculelor electrice al Sony preia Tesla si producatorii auto traditionali, cum ar fi Toyota, GM si VW.



Sursa: GSMArena.com


Sony Group va adauga probabil noi parteneri tehnologici la proiectul sau de vehicule electrice pentru a-l ajuta in crearea unei afaceri de mobilitate pentru a transforma masinile din masini de transport in spatii de divertisment, a declarat un director Sony pentru Reuters.


Noilor intrati in productia de vehicule li se va permite o trecere continua la masinile electrice, care sunt mai usor de construit decat cele cu motoare cu combustie interna. In acelasi timp, conducerea autonoma si conectivitatea 5G sunt de asteptat sa remodeleze industria auto prin transformarea masinilor in platforme mobile pentru servicii de informare si divertisment.


„Vedem ca riscul de a ignora vehiculele electrice este mai mare decat provocarea pe care o reprezinta”, a declarat intr-un interviu Izumi Kawanishi, directorul general senior care va conduce o noua afacere Sony Mobility. Transformarea viitoare a masinilor a fost intr-un fel similara cu modul in care tehnologia informatiei a transformat telefoanele in smartphone-uri, a adaugat el.


Pana acum, Sony a construit doua prototipuri de vehicule electrice „Vision” cu producatorul contractual Magna Steyr in Austria, care construieste si masini pentru BMW, Mercedes Benz si Toyota. Alti membri ai proiectului sau cu sediul in Europa includ Robert Bosch, Valeo si start-up-ul maghiar de vehicule autonome AImotive.


Pentru a aduce un vehicul electric pe piata, Sony ar trebui probabil sa investeasca masiv in instalatii si echipamente. Tesla, care a livrat primul sau vehicul electric in 2008, a cheltuit miliarde de dolari pentru a-si face afacerea viabila.


Sursa: The Driven


Sony va trebui, de asemenea, sa se confrunte cu producatorii auto traditionali, cum ar fi Toyota, General Motors si Volkswagen, care cheltuiesc zeci de miliarde de dolari pentru a-i invinge pe noii veniti in vehicule electrice. Sony face parte dintr-o lista din ce in ce mai mare de companii de tehnologie care exploreaza oportunitati din domeniul auto, inclusiv producatorul de iPhone Apple, Foxconn din Coreea de Sud LG Electronics Taiwan si Alibaba Group din China.


Sony va alege noi parteneri pentru proiectul sau pentru vehicule electrice pe baza tehnologiei pe care o pot aduce in proiect, indiferent de nationalitatea lor, a spus Kawanishi, cand a fost intrebat daca Sony va colabora cu companii chineze.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA