Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Primul model Smart sub numele de Mercedes-Geely JV care va fi numit #1

Smart Automobiles spune ca primul sau model nou aflat in proprietatea comuna a Mercedes si Geely se va numi ,,numarul 1″, ca parte a unei game cu denumirea de ,,hashtag”.



Sursa: Motor1.com


Primul vehicul al Smart Automobiles ca societate mixta intre Mercedes-Benz si Geely Automobile va fi numit ,,numarul 1″, deoarece specialistul in vehicule urbane lucreaza pentru a putea reporni ca o companie cu sediul in China, care va vinde si in Europa.


#1 va fi lansat „mai tarziu in acest an”, a declarat Smart joi, ca parte a unei game de modele cu denumirea „#”. Producatorul auto a lansat fotografii camuflaj cu numarul 1, aratand un hatchback cu patru usi cu o centura ridicata. Smart a spus ca primul sau model va fi un SUV, desi fotografiile publicate joi par sa arate un hatchback sau un crossover mai conventional.


Simbolul hashtag-ului a fost ales pentru ca este „evocator pentru stabilirea tendintelor in era digitala”, a spus Smart. „Fiind primul produs care urmeaza sa fie lansat in urma reinnoirii marcii, Smart #1 combina perfect tehnologia de actionare electrica si calitatea premium”, a declarat Daniel Lescow, vicepresedinte pentru vanzari si marketing la nivel global, in comunicat.


Stilul si numele noului Smart au fost anticipate de Conceptul #1 prezentat in septembrie anul trecut la Salonul Auto de la Munchen. SUV-ul va folosi Sustainable Experience Architecture (SEA) de la Geely.


Geely si Mercedes sustin ca tinerii consumatori care locuiesc in orasele din China, vor contribui la intinerirea marcii Smart. Mercedes va proiecta vehicule Smart, iar Geely se va ocupa de productia intr-o fabrica din Xian, China, cu o capacitate de 150.000 de vehicule anual.


Smart-urile mai mici vandute in Europa au fost construite in fabrica Daimler din Hambach, estul Frantei. Insa, fabrica a fost vanduta gigantului chimic britanic Ineos, care isi construieste acolo SUV-ul inspirat de Land Rover Defender.


S-a raportat luna aceasta ca Smart Automobile ar putea cauta pana la 1 miliard de dolari in finantare externa.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA