Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Plastic Omnium, acord pentru achizitionarea unei unitati de iluminat auto AMS

Afacerea de iluminat auto Plastic Omnium a facut parte din Osram Licht AG, achizitionata de AMS in 2020.



Sursa: plasticsnews.com


Plastic Omnium a ajuns la o intelegere pentru a cumpara afacerea de iluminat auto a AMS-Osram pentru 65 de milioane de euro, o miscare menita sa sustina impulsul companiei franceze catre noi segmente de piata.


Companiile au declarat ca tranzactia se va incheia in al treilea trimestru al anului 2022 si nu au comentat care vor fi in continuare planurile de integrare, potrivit unui comunicat oferit vineri. Bloomberg News a raportat recent ca intreprinderile se aflau intr-o faza avansata de discutii cu privire la o intelegere. „Achizitia AMLS este o oportunitate unica de a face un pas important in segmentul in crestere a sistemelor de iluminat inovatoare”, a declarat Laurent Favre, directorul executiv al Plastic Omnium.


Afacerea de iluminat auto a facut parte in trecut din Osram Licht, achizitionata de AMS in 2020.


Sursa: osram.com


Bloomberg News a raportat la acea vreme ca AMS, un furnizor cheie Apple de tehnologie de recunoastere faciala, pregatea vanzarea unitatii de automobile care produce faruri si sisteme pentru producatorii de automobile.


Plastic Omnium produce module de caroserie si sisteme de alimentare cu combustibil. A fost unul dintre pretendentii furnizorului german de piese pentru vehicule Hella anul trecut. Hella a fost in cele din urma achizitionata de grupul francez Faurecia intr-o tranzactie de 6,8 miliarde de euro.


Cu sediul in Levallois, Franta, Plastic Omnium ocupa locul 25 pe lista Automotive News a primilor 100 de furnizori globali cu vanzari la nivel mondial catre producatorii de automobile de 9,5 miliarde de dolari in 2020.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA