Aston Martin lanseaza o campanie globala de marketing centrata pe cuvintele „Intensitate. Condus”.

Sursa: carscoops.com

Odata cu cresterea concurentei, electrificarea care vine si Aston Martin trecand in noi segmente, marca britanica de ultralux lanseaza o noua campanie globala de marketing centrata pe cuvintele „Intensitate. Condus”.

O noutate insa o reprezinta faptul ca pentru a opta oara in istoria de 109 ani a Aston, celebrul logo inaripat al companiei este programat pentru o actualizare.

Totul face parte dintr-un efort de a creste interesul de cumparare in randul cumparatorilor mai tineri , dupa cum a declarat Marek Reichman , directorul de creatie al Aston, pentru Automotive News.

„Daca te uiti la Aston Martin traditional, este o masina GT cu motor frontal, 2+2 sau 2+0. Acum avem un SUV si trei derivate ale acelui SUV”, a spus Reichman. „Asadar, trecem de la o  forma relativ recunoscuta pentru Aston Martin la doua forme noi, astfel incat sa atragem automat clienti noi.”

Renato Bisignani, seful departamentului de marketing si comunicare globala, a declarat ca noua campanie se adreseaza potentialilor clienti intre 30 si 40 de ani.

„Este vorba de a fi in fata si in centrul mintii. Acesta este motivul pentru care avem platforma de Formula 1. Este una dintre cele mai mari platforme de marketing deoarece aproape in fiecare weekend sunt aproximativ 500 de milioane de telespectatori la scara globala. Este vorba de a mentine relevanta. Poti sa mentii dorinta. Dar daca mergi in spatele mintii cuiva si nu esti in fruntea si in centrul luarii deciziilor lui, poate ca se duc in alta parte”, a spus el pentru Automotive News.

O parte din campania „Intensitate. Condus”, este un scurtmetraj care incearca sa surprinda experienta viscerala de a fi la volanul unui Aston Martin. Sunetul motorului si al esapamentului si detaliile care arata atentia marcii pentru detalii in design sunt cateva dintre punctele asupra carora filmul se va concentra.

Sursa: clasicovolante.com

„Clientii au o relatie intensa cu masinile noastre. Totul este despre sporirea acestui lucru. Este foarte dificil uneori, dintr-o imagine statica, sa transmita emotia, bataile inimii in crestere, dragostea pentru masinile noastre”, a spus Reichman. „O vei simti cu adevarat cand o conduci. Atunci se va auzi cu adevarat. Vei intelege acel sunet, senzatiile, mirosul, confortul, emotia.”

Logo-ul Aston actualizat va aparea pe o masina de serie anul viitor, cand vor debuta modele noi. Dealerii vor afla despre noua sigla si campania de marketing intr-un webinar saptamana aceasta si vor fi de asteptat sa isi actualizeze semnalizarea si alte caracteristici in aproximativ sase luni.

„Suntem un brand care are 109 ani si evoluam in timp”, a declarat Reichman. „Suntem de doi ani si putin intr-o piata nou-nouta cu SUV-ul nostru. Clientii de SUV au mai multe si diferite optiuni, asa ca este vorba despre mentinerea relevantei si pentru acesti clienti.”