In calitate de asigurat, ai intotdeauna dreptul de a-ti alege service-ul pentru constatare daune auto si reparatia vehiculului. Companiei de asigurari ii revine obligatia de a trimite in service-ul ales de catre conducatorul auto un inspector care va elibera nota de constatare, confirmarea de intrare in reparatie si alte documente necesare.

In calitate de asigurat, ai intotdeauna dreptul de a-ti alege service-ul pentru constatare daune auto si reparatia vehiculului. Companiei de asigurari ii revine obligatia de a trimite in service-ul ales de catre conducatorul auto un inspector care va elibera nota de constatare, confirmarea de intrare in reparatie si alte documente necesare.

Asadar, daca ai fost implicat intr-un accident, poti merge direct in service-ul auto preferat, unde vor fi efectuate atat constatarea, cat si reparatia masinii masinii tale. Astfel, nu vei mai fi nevoit sa parcurgi multe drumuri, vei scurta timpul de remediere a daunelor si vei putea ridica masina din service mult mai devreme.

Constatare daune auto si reparatii rapide cu Daune Auto Bucuresti

Pentru a beneficia de reparatii premium si de durata, este esential sa alegi un service auto profesionist. Asa vei evita orice situatie neprevazuta ce ar putea aparea intre partile implicate in procesul de remediere al daunelor. Tine cont de faptul ca orice reparatie nereusita nu va intra in responsabilitatea asiguratorului, prin urmare, lucrarile ulterioare nu vor fi suportate de catre acesta. Ai grija ca din momentul ridicarii din service masina sa arate si sa functioneze la fel de bine ca inainte de producerea daunelor.

Daune Auto Bucuresti este un centru de constari si reparatii daune auto pentru cei mai mari asiguratori din tara – Allianz, Generali, Groupama, Euroins, Asirom, Omniasig, Grawe, Uniqa – oferind consultanta gratuita in caz de daune auto pentru conducatorii asigurati in cadrul oricarei companii de asigurari enumerate. Centrul de constatare asigura reparatii rapide si de calitate decontate direct de catre asiguratori, fluidizand procesul de solutionare si asigurand o gestionare corecta a demersurilor ce tin de recuperarea daunelor vehiculului.

 

Servicii premium de reparatii             

Daca iti doresti sa beneficiezi de un diagnostic corect, alaturi de un plan de actiune eficient, care sa grabeasca solutionarea problemelor tale, poti conta pe Daune Auto Bucuresti. In cadrul service-ului auto te poti bucura de servicii superioare, necesare repararii si intretinerii autovehiculelor, beneficiind, totodata, de garantia calitatii prin certitudinea ca orice procedura va fi pusa in practica cu simt de raspundere de catre un personal calificat. Atentia acordata fiecarui detaliu, gradul de implicare, precum si modul in care interactioneaza cu clientii pozitioneaza centrul de daune auto printre cele mai serioase si de incredere unitati din Bucuresti.

Adept al lucrului bine facut, service-ul auto vine in intampinarea problemelor tale cu o gama extinsa de servicii la standarde inalte de calitate si profesionalism pentru o varietate de autovehicule. Reparatiile se fac prin utilizarea celor mai performante unelte si instalatii de lucru pentru orice serviciu auto inclus in oferta, primesti garantie pe toate lucrarile efectuate si masina la schimb in timpul lucrarilor pentru a te bucura de aceeasi flexibilitate. Absolut toate costurile vor fi decontate pentru ca tu sa nu fii nevoit sa platesti suplimentar pentru reparatia masinii.

Totul este mai simplu cand ai langa tine echipa potrivita care sa cunoasca pe deplin toate procedurile si sa te indrume pas cu pas spre solutionarea rapida a problemelor. Apeleaza la Daune Auto Bucuresti pentru constatare daune auto, intocmirea corecta a dosarului de despagubire, realizarea premium a lucrarilor de mecanica, tinichigerie si vopsitorie doar cu piese si accesorii originale pentru fiecare marca.