Aproape Masini

Acum avem si magazin online

JLR creste nivelul personalului si angajeaza tehnicieni

JLR creste nivelul personalului dupa ce a investit 89 de milioane de dolari in trecerea la electrificare.



Sursa: tata.com


JLR isi reconstruieste din nou nivelul de personal dupa o serie de reduceri de locuri de munca ca parte a unui program de reducere a costurilor.


JLR angajeaza 300 de noi tehnicieni in Marea Britanie pentru a ajuta la cresterea testarii si a productiei, ca parte a unei cresteri mai ample a personalului pe fondul trecerii la masinile electrice. Printre noile pozitii, 100 de tehnicieni vor ajuta la intretinerea atelierului de caroserie al companiei la uzina Solihull din centrul Angliei, in urma unei investitii de 70 de milioane de lire sterline (89 de milioane de dolari) pentru a creste productia Range Rover si a introduce o varianta complet electrica a SUV-ului.


Restul de 200 de posturi vor fi tehnicieni si ingineri de testare cu sediul la centrul de testare JLR Gaydon din apropiere. Acest grup va lucra la vehiculele electrice de urmatoarea generatie ale companiei, a declarat compania.


Numarul de angajati ai companiei a scazut cu aproape 10%, de la 39.787 la 31 martie 2019, la 36.031 la 31 martie 2022, deoarece compania a cautat sa-si revina dupa o serie de pierderi incepand din 2019.


Numarul angajatilor a crescut din nou la 38.379 la 31 martie a acestui an, potrivit cifrelor companiei.


Averile JLR au revenit in acest an, deoarece compania a depasit o serie de probleme ale lantului de aprovizionare pentru a spori livrarile de modele Range Rover, Range Rover Sport si Defender cu cel mai mare profit.


Sursa: tatamotors.com


Compania detinuta de Tata a inregistrat un profit trimestrial inainte de impozitare pana la sfarsitul lunii iunie de 435 de milioane de lire sterline (559 de milioane de dolari), comparativ cu o pierdere de 524 de milioane de lire sterline in anul precedent.


Producatorul auto a raportat un flux de numerar liber de 451 de milioane de lire sterline, despre care a spus ca este un record pentru primul trimestru al exercitiului sau financiar, care incepe la 1 aprilie.


JLR si-a reorientat atentia asupra SUV-urilor sale mari pentru a reduce pragul de rentabilitate al companiei la 300.000 pe an, urmand o strategie de „valoare peste volum” adoptata de multi producatori auto premium in urma pandemiei.


JLR a vandut 101.994 de masini in acest trimestru, liderul de vanzari fiind Defender. Range Rover a fost al doilea cel mai bine vandut, urmat de Range Rover Sport, a declarat Tata.


De asemenea, anul viitor, compania va incepe productia unui Range Rover complet electric.


Inainte de sfarsitul anului, JLR va incepe pregatirile mai devreme pentru primul dintre cele trei noi Jaguar-uri complet electrice care vor incepe sa apara in 2025.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA