Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Toyota este serios in privinta vehiculelor electrice la Japan Mobility Show

Gama Toyota de vehicule electrice concept, de toate formele si dimensiunile, isi propune sa ilustreze faptul ca producatorul de automobile ia in sfarsit serios in privinta vehiculelor electrice.



Sursa: motor1.com


Cele mai noi masini electrice concept de la Toyota infatisate de un coupe sport portocaliu si de un crossover futurist elegant si argintiu, urmaresc sa convinga o cora de critici ca cel mai mare producator de automobile din lume este acum serios in privinta vehiculelor electrice si are in asteptare o serie de produse „ucigase”.


Coupe-ul sport FT-Se si crossover-ul FT-3e, dezvaluite pe 25 octombrie la Japan Mobility Show, au ancorat o expozitie de vehicule electrice de toate formele si dimensiunile de la Toyota.


Dispunand de baterii imbunatatite si tehnici de productie de ultima ora, cum ar fi turnarea giga, care este cheia planurilor de recuperare a vehiculelor electrice ale companiei , masinile concept evidentiaza eforturile Toyota Motor Corp. de a-si revizui afacerea electrica. Aceasta incepe cu o noua generatie de vehicule electrice dedicate, programata sa fie lansata incepand cu 2026 si concepute pentru a infrunta rivali precum Tesla.


„Suntem, de asemenea, foarte constienti de faptul ca vehiculele electrice cu baterie sunt piesa lipsa din aceasta strategie”, a declarat Simon Humphries, director de branding, intr-un briefing inainte de prezentare despre concentrarea dublata a producatorului de automobile pe vehiculele electrice.


FT in numele FT-Se inseamna Future Toyota, in timp ce SE inseamna Sports Electric.


Intre timp, numarul 3 in numele conceptului FT-3e deriva din trei descoperiri cheie pe care Toyota isi propune sa le dezvaluie in vehiculele electrice de urmatoarea generatie, fara compromisuri intre design si performanta, o sinergie intre tehnologia digitala si hardware si niveluri fara precedent de personalizare.


Elegantul FT-3e previzualizeaza un crossover modern cu o linie curbata a acoperisului, tabla sifonata si iluminare futurista, inconjuratoare fata si spate.


Sursa: global.toyota


Afisajele digitale care ruleaza din partea inferioara a corpului si in sus pe usa ofera informatii, cum ar fi starea de incarcare a bateriei si temperatura interioara, pe masura ce soferul se apropie de vehicul.


FT-Se si FT-3e au fost flancate pe toate partile de o galerie de masini concept electrice, inclusiv doua aparent orientate catre piata americana un camion cu cabina dubla numit EPU si o varianta Land Cruiser numita Land Cruiser SE.


Minimalistul Land Cruiser Se este un model cu sapte locuri, care se bazeaza pe gama Land Cruiser cu caroserie pe cadru cu motor pe benzina, cu o actualizare monococa complet electrica.


Toyota vrea sa vanda aproximativ 1,5 milioane de vehicule electrice la nivel global in 2026 si sa creasca pana la 3,5 milioane de vehicule electrice in 2030. Aproximativ 1,7 milioane din acel volum din 2030 vor fi vehiculele electrice de urmatoarea generatie, a spus producatorul auto.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA