Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Lynk & CO ofera partajarea costurilor pentru SUV-ul 02 complet electric

Marca Lynk & CO, detinuta de Geely, ii ajuta pe clienti sa-si imparta masinile cu alte persoane pentru a ajuta la acoperirea costurilor.



Sursa: carmagazine.co.uk


Noul SUV electric cu baterie de la Lynk & CO, detinut de Geely, numit 02, va fi lansat la sfarsitul anului 2024 pe pietele europene ale marcii.


02 va fi vandut impreuna cu SUV-ul compact hybrid plug-in 01 in Europa, intr-o schimbare fata de planurile anterioare ale marcii de a inlocui noul model 01, a declarat CEO-ul Alain Visser pentru Automotive News Europe.


Lynk & CO’s opereaza in prezent in Germania, Franta, Italia, Spania, Tarile de Jos, Belgia si Suedia. Brandul se extinde pe alte piete, inclusiv Marea Britanie, Norvegia, Austria si Elvetia. Pe aceste piete, 02 va fi singurul model Lynk & CO.


Vanzarile europene ale modelului 01 au crescut cu 13% pana la 21.107 unitati pana in octombrie, arata cifrele analistilor de piata Dataforce. Masina a fost al saselea cel mai bine vandut hybrid plug-in din Europa de-a lungul timpului.


02 va fi lansat pentru prima data in Europa, a spus Visser. Va urma o lansare in China. 02 care se vinde in prezent este un hatchback compact in China, unde Lynk & CO vinde opt modele, inclusiv sase SUV-uri.


„Este o masina care a fost foarte adaptata pentru piata europeana”, a spus Visser.


02 va fi oferit si cu un abonament prin care utilizatorii platesc o taxa lunara fixa, inclusiv intretinere si asigurare. Contractul poate fi reziliat cu un preaviz de o luna. „A devenit oferta noastra semnatura”, a spus Visser.


Sursa: motor1.com


Pretul lunar pentru 01 a crescut recent la 600 de euro (648 USD) de la 550 de euro sau 650 de euro pentru clientii din Tarile de Jos.


Clientii 01 isi pot inchiria sau impartasi masina cu alte persoane pentru a ajuta la acoperirea costurilor prin intermediul unei aplicatii pentru smartphone. In prezent, 16% dintre clienti isi impart masina, castigand in medie 30 de euro pe zi.


Aplicatii precum Turo si Getaround au aparut in toata Europa pentru a permite proprietarilor de masini sa-si inchirieze vehiculul, dar pana acum Lynk & CO este singurul producator care ofera acest serviciu clientilor.


Clientii isi pot stabili singuri pretul.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA