Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Fiat Abarth va lansa versiunea de 237 CP a crossover-ului electric 600e

Submarca sportiva spune ca Noul 600e va fi cel mai puternic model al sau de pana acum.



Sursa: arenaev.com


Abarth, submarca sportiva a lui Fiat, va lansa o versiune de inalta performanta a crossover-ului hatchback complet electric Fiat 600e.


Livrarile sunt de asteptat sa inceapa in al treilea trimestru, cu o versiune de lansare „Scorpionissima” construita intr-o serie de 1.949 de unitati cu vopsea Hypnotic Purple. Abarth 600e este a doua masina complet electrica a marcii, dupa Abarth 500e  care a fost lansat in 2022.


Abarth a lansat prima fotografie si specificatii pentru versiunea sa 600e. Preturile nu au fost dezvaluite, dar Fiat 600e porneste de la 31.950 de Euro in Italia, inclusiv 3.000 de euro stimulent guvernamental la nivelul actual de stimulare iar la casarea unui vehicul vechi pretul este de 29.950 de Euro.


Abarth spune ca va fi cel mai puternic model al sau de pana acum, cu un motor electric de 237 CP.  Fiat 600e produce 154 CP.  Abarth nu a lansat o autonomie, dar performanta mai mare va produce cel mai probabil o autonomie mai scurta decat cei 400 km (250 mile) a lui Fiat 600e.


Noul Abarth 600e va avea un diferential mecanic cu alunecare limitata pentru a imbunatati stabilitatea condusului, manevrabilitatea si tractiunea. De asemenea, va avea anvelope de inalta performanta care au fost dezvoltate impreuna cu Hankook, furnizorul Formula E.


Sursa: insideevs.com


Caracteristicile exterioare includ un spoiler spate pentru a maximiza performanta, un profil mai jos, amprenta mai mare si roti de 20 de inchi pentru a gazdui un sistem de franare mai mare.


Noul Abarth va fi construit in fabrica Stellantis din Tychy, Polonia, alaturi de 600e.


Fiat 600 a fost lansat anul trecut intr-o versiune complet electrica iar o versiune mild hybrid a fost adaugata cateva luni mai tarziu. Potrivit cercetatorilor de piata Dataforce, 2.010 de unitati au fost vandute in Europa in 2023.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA