Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Sfat achizitie – masina de ridesharing, buget 13,000 euro

Astazi ii raspundem lui Teo, care are nevoie de o masina de ridesharing si este dispus sa plateasca pana la 13,000 euro. Iata ce optiuni are, in functiile de nevoile sale.



Salutare! Urmaresc de multa vreme situl tau si as dori sa iti cer o parere. Doresc sa achizitionez o masina de ridesharing (buget 13k €) pe care o voi folosi in Bucuresti (adica undeva la 150-200 km pe zi) dar si drumuri in afara. Oscilez intre un Renault Talisman 1.6dci, Mercedes E Class fost taxi Germania si Peugeot 508, toate dupa 2018), toate automate.

Multumesc anticipat!


 


Hyundai ioniq front side aproapemasini


Raspuns


Salutare Teodor,



In primul rand nu as lua un diesel ca masina de ridesharing in Bucuresti sau in general, indiferent ce vor spune toti taximetristii. Desigur, esti liber sa stii tu mai bine si sa iti iei un diesel.

Ca si optiuni pe benzina ai avea asa.



  • Skoda Octavia / VW Jetta 1.4 TSI DSG – neaparat si doar 1.4 TSI DSG, fara 1.0 TSI si fara 1.5 TSI. DSG-ul nu e cel mai fiabil, dar e singurul disponibil.

  • Dacia Logan 1.0 TCe 90 cai CVT – Cea mai noua si probabil fiabila masina din lista, doar ca nu ii poti pune GPL in caz ca.

  • VW Passat B7 sau B8 1.4 TSI DSG – Nu e doamna in tot satul, cum e la romani Passatul.

  • Renault Megane 1.3 Tce EDC dupa 2017, ca sa aiba cutia automata EDC din generatia a doua, prima generatie mananca ambreiaje.

  • Hyundai Ioniq 1.6 GDI Hybrid – Ioniq a fost primul hibrid realist de la Hyundai pe piata din Europa, si cumva le-a reusit.

  • Opel Astra / Opel Insignia 1.4 Turbo si/sau 1.6 Turbo – Nimic de reprosat la astea doua masini. Iti faci treaba cu ele si atat.

  • Kia Optima 2.0 CVVT Hybrid – Destul de rar, dar am zis sa il includ pe lista.




Cam astea ar fi optiunile in mare. Personal m-as uita la Jetta / Octavia 1.4 TSI DSG doar pentru ca sunt mai multe pe piata si gasesti mai usor piese si mecanici, si la Hyundai Ioniq 1.6 GDI Hybrid.


Daca mai ai intrebari, poti sa imi scrii oricand!


Succes!



*Intrebat de catre Teo in data de 9 Mai 2024

**Daca ai vreodata intrebari, poti sa imi scrii pe [email protected]



Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA