Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Fisker va rechema peste 12.000 de SUV-uri Ocean

Fisker va rechema 3.806 de SUV-uri Ocean din Europa.



Sursa: motor1.com


Fisker va rechema peste 12.000 de vehicule Ocean pentru a remedia o problema in care manerele exterioare ale usilor se pot lipi si nu se pot deschide, a declarat vineri compania, marcand a treia rechemare in aceasta luna.


Fisker, intr-o notificare, le-a cerut dealerilor sai din Statele Unite, Canada si Europa sa opreasca vanzarile de vehicule Ocean aflate in inventar si sa inspecteze problema.


Compania a declarat intr-un comunicat ca 8.204 de SUV-uri Ocean in Statele Unite, 513 in Canada si 3.806 in Europa au fost rechemate, ridicand cifra totala la 12.523 de unitati.


Administratia Nationala pentru Siguranta Traficului pe Autostrazi din SUA (NHTSA) are patru investigatii deschise cu privire la o varietate de probleme legate de SUV-ul Ocean, care era menit sa concureze cu cel mai bine vandut crossover Model Y al Tesla.


Odinioara, un producator de vehicule electrice de mare nivel, Fisker a depus o cerere de protectie in caz de faliment la inceputul acestei luni, dupa ce a ars bani lichizi in incercarea de a creste productia si de a-si livra SUV-urile Ocean.


„O usa care nu se deschide poate impiedica ocupantii sa iasa in caz de urgenta, crescand riscul de ranire”, a spus autoritatea de reglementare, adaugand ca va inlocui gratuit manerele usilor defecte.


Sursa: fiskerinc.com


Clientii s-au plans pe scara larga pe platformele de socializare de probleme legate de cheia care nu deblocheaza uneori masina si usa nu se deschide.


La inceputul acestei luni, Fisker a rechemat peste 18.000 de masini in America de Nord si Europa din cauza software-ului defect si a nerespectarii standardelor de siguranta.


Fisker este al doilea producator de automobile al renumitului designer de masini Henrik Fisker care depune cerere de protectie in caz de faliment.


Fisker Automotive, a depus faliment in 2013, dupa ce o defectiune a bateriei vehiculului sau electric hybrid plug-in Karma a dus la o rechemare si la costuri asociate substantiale.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA