Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Sfat achizitionare auto - buget 7.000 euro

Astazi il ajutam pe Vlad care are nevoie de un sfat achizitionare auto si vrea o masina de oras. Dispune de 7000 de euro si are o minte deschisa. Iata ce a iesit.



Salut!
Ma numesc Vlad si caut o masina in bugetul de 7.000e.

 Pretentiile mele sunt:, sa fie +2012, sub 180k km, motor aspirat (de la 1.4 in sus), va fi condus mai mult in oras si exclus break.



Pana acum am gasit Hyundai i30, Kia Cee'd, Mitsubishi ASX, Hyundai Elantra.
Ce ati recomanda?

Multumesc si o zi frumoasa!

 

 

 

Honda Element

Raspuns


Salutare Vlad,
 

Iata care ar fi optiunile tale. Singurul criteriu de achizitionare auto pe care nu il pot lua in considerare este kilometrajul, pentru ca la km se scrie ce vrea clientul.



  • Renault Megane III / Fluence 1.6 si 2.0 benzina - daca masina asta e suficient de buna pentru taximetristi, e suficient de buna si pentru tine. 

  • Ford Focus 1.6 aspirat si 1.6 EcoBoost - cea mai sport din lista, in special varianta EcoBoost. Doar sa ai grija sa schimbi conducta de antigel imediat ce il cumperi. 

  • Opel Astra J 1.4 si 1.6 benzina aspirat

  • Hyundai i30 / Kia Cee'd / Hyundai Elantra / Kia Optima / ce o mai fi prin grup - 1.4 si 1.6 benzina - atentie ca 1.6-ele e GDI cu injectie directa deci fara GPL si consuma ceva mai mult ulei decat un motor normal, dar nimic de speriat.

  • Mitsubishi ASX 1.6 benzina - singurul cross-over din lista.



 

Ce as alege din lista asta?

Daca as vrea ceva sport, cu siguranta as alege Ford Focus 1.6 EcoBoost de 150 de cai. Daca as vrea ceva de mijloc, cu costuri reduse de intretinere dar care nici nu imi inspira mare lucru, atunci Opel Astra J 1.6 benzina aspirat.

 

Daca mai ai intrebari, poti sa imi scrii oricand!

 

 


*Intrebat de catre Vlad in data de 8 August 2024



**Daca ai vreodata intrebari, poti sa imi scrii pe [email protected]

 


 






Scrie un raspuns
  • Dani

    2024-08-19 07:45:22

    Salut, As mai adauga in lista Fiat Tipo, se gaseste varianta pre-facelift sub 7,000 E. In rest cred ca ai acoperit cam tot. Cheers.

    • Aproape Masini

      2024-08-19 17:08:49

      Salutare Dani, Fiat Tipo nu ma convinge pe partea de siguranta in caz de accident, de asta evit intotdeauna si Dacia mai vechi. Dar merge pusa pe lista.


CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA