Aproape Masini

Acum avem si magazin online

BMW aduce un model break de performanta in SUA

BMW lanseaza in SUA o varianta break a berline sale M5.



BMW M5 Touring din 2025 va incepe de la 122.675 USD incluzand transportul si va ajunge la sfarsitul acestui an. Modelul a debutat deja la Monterey Car Week din Carmel, California.


A treia generatie M5 Touring are un sistem de propulsie similar cu cel al masinii de curse M Hybrid V-8 GTP de 640 CP, a declarant  BMW.  Hybridul plug-in de performanta imbina un motor V-8 dublu turbo de 4,4 litri cu turatii mari si un motor electric integrat in transmisie.


M5 Touring ofera o autonomie de rulare estimata cu zero emisii de pana la 40 km la o incarcare si ajunge  de la 0 la 60 mph (97 km/h) in 3,5 secunde.


Break-ul este destinat sa ridice submarca de performanta a BMW in SUA, care reprezinta 40% din vanzarile globale de vehicule M.


Sam Fiorani, vicepresedinte de prognoza globala la AutoForecast Solutions, a declarat in aprilie ca, desi break-urile nu sunt vanzatoare mari in SUA, „au un nucleu de urmaritori care va astepta cu numerar in mana sa ridice un M5 de indata ce va ajunge.”


Aspectul atletic al lui M5 Touring sugereaza performanta sub capota. Break-ul are o grila BMW M nou proiectata, cu insigna M5 pe bara dubla orizontala.


BMW 5 Series GT side aproapemasini


Centrul grilei gazduieste senzori pentru sistemele de asistenta a soferului, iar sectiunea inferioara are o pereche de mici prize de aer. Priza de aer centrala inferioara se afla sub grila.


Break-ul  M are o linie de acoperis intinsa, un spoiler de pe acoperis si pasaje proeminente ale rotilor. Farurile spate subtiri se extind in lateral, in timp ce reflectoarele verticale de pe marginile exterioare ale spatelui accentueaza latimea si pozitia puternica.


Un difuzor cu doua sectiuni ajuta la maximizarea aerodinamicii si la cresterea tractiunii, a spus BMW. Tevile de evacuare cvadruptoare sunt integrate in stanga si dreapta sortului spate.

Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA