Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Ferrari adauga 296 GTS la gama hybrid plug-in

Ferrari adauga modelul 296 GTS, cu un acoperis de tip targa retractabil, la gama sa curenta de hybride plug-in.



Sursa: autocar.co.uk


Ferrari isi extinde ofertele hybrid plug-in cu 296 GTS, o versiune targa a coupe-ului 296 GTB cu motor central, care a fost lansat in 2021 ca primul model V6 de la Dino la sfarsitul anilor 1960.


Modelul 296 GTS cu doua locuri cu tractiune spate este propulsat de motorul hybrid V6 de 819 CP. Un motor V6 turbo cu o putere maxima de 654 CP este cuplat cu un motor electric de 122 kilowati care produce 165 CP. Motorul electric este alimentat de o baterie de inalta tensiune de 7,45 kilowati/ora.


Preturile si datele de livrare pentru 296 GTS nu au fost anuntate. 296 GTB are un pret de baza in Italia de 269.000 de euro.


Modelul 296 GTS are un top targa automat care dureaza 14 secunde pentru a se retrage sau a se desfasura la viteze de pana la 45 km/h (28 mph), dupa spusele Ferrari. Cu plafonul ridicat, silueta este aproape identica cu cea a lui 296 GTB.


Sursa: topgear.com


Ferrari a spus ca designerii si inginerii sai au avut grija sa integreze sistemul superior retractabil pentru a pastra performanta si eficienta.


Acoperisul rabatabil se imparte in doua sectiuni care se aseaza la acelasi nivel peste partea din fata a compartimentului motorului, mentinand astfel caracteristicile de disipare termica si echilibrul designului general. Acest lucru a permis, de asemenea, designerilor sa introduca o fereastra in capacul motorului pentru a prezenta noul V6. Cand partea superioara este retrasa, cabina si puntea din spate sunt separate de un luneta din sticla reglabila pe inaltime, care protejeaza pasagerii de lovituri chiar si la viteze mari, spune Ferrari.


296 GTS este disponibil si cu pachetul Assetto Fiorano, care include caracteristici suplimentare minore si modificari aerodinamice.


Este primul dintre cele doua modele pe care Ferrari planuieste sa le lanseze in 2022 si va fi urmat mai tarziu in acest an de primul SUV al companiei, Purosangue. 296 GTB este al doilea Ferrari hybrid plug-in dupa SF90 Stradale, lansat in 2019.


Mai multe informatii despre produsele viitoare vor fi anuntate pe 16 iunie, la ziua pietei de capital a Ferrari din Maranello, Italia.


 


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA