Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Lynk & CO creste pretul abonamentelor cu 10%

Brandul Geely Lynk & CO isi majoreaza pretul abonamentului lunar cu 10% pentru SUV-ul compact 01.



Sursa: carscoops.com


 


Lynk & CO intentioneaza sa creasca pretul abonamentului pentru SUV-ul sau compact 01 cu 10% in Europa, atat pentru clientii noi, cat si pentru cei existenti, a spus compania.


Cresterea la 550 de euro (582 USD) pe luna de la 500 de euro pentru unicul model hybrid plug-in al marcii incepe din aceasta luna pentru clientii noi si de la 1 septembrie pentru clientii existenti, a spus compania detinuta de Geely.


Nu s-a dat niciun motiv pentru cresterea pretului, dar producatorii de automobile din intreaga lume au fost afectati de cresterea preturilor la materiile prime, piese si logistica de transport.


Se pare ca aceasta cresterea a pretului a enervat clientii care postau pe un forum web german dedicat marcii. „Ati copiat prea multe din modelul de abonament Netflix”, dupa cum arata o postare de pe forum.


Abonamentele reprezinta „90 pana la 95%” din vanzarile retail ale Lynk & CO in Europa, a declarat seful operatiunilor globale ale companiei in afara Chinei, Alain Visser, pentru Automotive News Europe la recentul eveniment de mobilitate MOVE 22 de la Londra. „Aceasta este cea mai mare surpriza a noastra, dar intr-adevar este acolo unde vrem sa fim.”


Visser a adaugat ca acei cumparatori privati au reprezentat aproximativ 70% din vanzarile pe pietele sale europene, care includ Germania, Belgia, Tarile de Jos, Franta, Italia si Spania. Lynk & CO a inmatriculat 5.478 de masini in Europa pana la sfarsitul lunii aprilie, arata cifrele Dataforce.


Sursa: carsalesbase.com


Cumparatorii pot achizitiona si un Lynk & CO 01 pentru 44.500 de euro, o crestere fata de pretul sau initial de 42.000 de euro.


Marca si-a simplificat recent gama in Europa, anuland un model complet hibrid si lasand doar versiunea hybrid plug-in disponibila.


„Initial eram ingrijorati ca utilizarea hybridul-ui plug-in nu va atrage clientii urbani”, a spus Visser. „Dar apoi ne-am dat seama ca procentul de vanzari al PHEV a fost de aproximativ 90%. Atunci am spus, din punct de vedere al marcii, pentru a fi priviti ca un brand sustenabil, sa ne concentram pe electrificare cat mai repede posibil.”


Lynk & CO intentioneaza sa se lanseze in Marea Britanie in 2024 cu un model exclusiv electric, dupa declaratiile oferite. Brandul nu a dezvaluit planuri de a-si extinde gama in Europa, in ciuda faptului ca si-a crescut gama din China la sase modele.


 


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA