Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Ford va dezvalui urmatoarea generatie Mustang la Salonul Auto de la Detroit

Ford va dezvalui un Mustang actualizat, de generatia a saptea la Salonul Auto International de la Detroit din America de Nord, in septembrie, potrivit unor surse.



Sursa: thedrive.com


Pentru Mustang de a saptea generatie, cu numele de cod S650, este de asteptat sa inceapa productia in prima jumatate a anului viitor. Se asteapta ca vehiculul sa aiba motoare V-8 si EcoBoost cu patru cilindri.


Purtatorul de cuvant al Ford, Mike Levine, a refuzat marti sa discute despre planurile producatorului auto de la Detroit. „Am spus anterior ca noul Mustang din a saptea generatie este pe drum si abia asteptam sa impartasim mai multe detalii in curand”, a spus el intr-un comunicat.


Actuala generatie Mustang, pentru care productia a inceput in 2015, a fost lider de segment, chiar daca interesul pentru astfel de vehicule a scazut. Vanzarile Mustang in SUA au scazut cu 14% de la an la an pana in 2021, la 52.414 vehicule. Vanzarile au resimtit inca o scadere cu 18% in primele sase luni ale acestui an.


Cu toate acestea, Ford considera produsul una dintre „imaginile” sale de succes si a adaugat o serie de variante de-a lungul ciclului de viata al vehiculului actual, inclusiv Shelby GT500 si Mach 1. Ford s-a angajat in iunie sa construiasca a saptea generatie Mustang in Flat Rock, Michigan unde este construit cel actual, ca parte a unei investitii mai ample in productie in trei state din Midwest.


Sursa: carscoops.com


Salonul auto de la Detroit va avea loc in perioada 14-25 septembrie. Este primul spectacol din Detroit din ianuarie 2019. Organizatorii planuisera sa-l mute in vara, dar evenimentele din 2020 si 2021 au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus.


Rod Alberts, director executiv al Asociatiei Dealerilor Auto din Detroit, care produce spectacolul, a declarat recent ca a asigurat participarea a 35 de marci, cu cinci activari majore in interiorul showroom-ului.


Evenimentul va include expozitii interioare la centrul de conventii Huntington Place din Detroit, precum si expozitii in aer liber in centrul orasului.


 


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA