Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Toyota ofera o reducere pentru Prius daca clientii vor accepta actualizari de software

Este de asteptat ca Toyota sa ofere o reducere cu 10% a taxelor de leasing pentru Prius in Japonia, daca clientii vor accepta actualizari de software.



Sursa:toyota.com


Unitatea de leasing a Toyota a declarat ca va incepe sa ofere actualizari de siguranta pentru noul Prius, fiind sigur ca poate folosi o abordare initiata de Tesla pentru a reduce preturile de leasing si a pastra valoarea masinilor uzate in Japonia.


Programul de inchiriere va cere clientilor sa opteze pentru un serviciu care se estimeaza ca va reduce platile lunare de leasing cu 10%, a declarat afiliatul Toyota de leasing.


Serviciul reprezinta prima data cand Toyota isi va actualiza caracteristicile de siguranta, inclusiv sistemul de evitare a coliziunilor, pentru o masina aflata pe sosea, a declarat Shinya Kotera, presedintele Kinto, unitatea de inchiriere Toyota din Japonia.


Tesla a folosit in mod regulat actualizari de software over-the-air pentru a imbunatati viteza de incarcare a vehiculelor sale electrice, pentru a debloca autonomia suplimentara a bateriei si pentru a remedia problemele de siguranta.


Kotera a spus ca abordarea Toyota se va concentra asupra costurilor pentru versiunea recent lansata a lui Prius, un hybrid vechi de 25 de ani pe care producatorul auto japonez il vede ca un pilon al strategiei sale, chiar daca alti mari producatori de automobile se orienteaza catre masini complet electrice.


Sursa: wall-street.ro


„Clientii Tesla sunt, pur si simplu, oameni cu venituri mari si multi dintre ei sunt dispusi sa plateasca pentru lucruri noi si bune, de aceea produsele lor sunt un succes pe acel segment al pietei”, a declarat Kotera intr-un interviu. „Clientii Toyota nu sunt asa. Nu sunt cineva care ar plati in plus pentru o noua tehnologie. Ei cauta ceva bun, fiabil si ieftin.”


Toyota a dezvaluit luna trecuta noul Prius, pe fondul criticilor din partea investitorilor ESG si a grupurilor de mediu pentru lansarea lenta a vehiculelor complet electrice.


Divizia de leasing doreste sa extinda serviciul la alte vehicule in decurs de un an sau doi si are in vedere planuri de a-l transforma intr-o oferta globala, dupa spusele Kotera.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA