Aproape Masini

Acum avem si magazin online

VW opreste vanzarile unor vehicule electrice ID4 construite in SUA

Aproape 18.000 de vehicule ID4 construite la uzina VW din Chattanooga pot avea manerele usilor defectuoase.



Sursa: cleantechnica.com


Grupul Volkswagen a ordonat dealerilor din SUA si Canada sa nu mai vanda crossover-ul sau electric compact ID4 , deoarece usile sale s-ar putea deschide in timp ce se afla in miscare, iar producatorul german nu are inca o solutie pentru problema.


Aproape 18.000 de vehicule construite la uzina de asamblare a VW din Chattanooga din Tennessee pot avea manerele usilor care functioneaza defectuos din cauza infiltratiei de apa, conform unei notificari de oprire a vanzarii din 3 aprilie, dupa cum a spus VW.


Primele rapoarte despre deschiderea usilor soferului si pasagerilor ID4 au aparut in ianuarie, ceea ce a determinat furnizorul U-Shin Ltd. sa analizeze piesele defecte iar VW sa discute problema cu Administratia Nationala pentru Siguranta Traficului pe Autostrazi din SUA luna urmatoare. Producatorul auto, care a emis o rechemare, a identificat un total de 10 ID4-uri cu usile cu deschidere automata fabricate in Chattanooga.


Conform notificarii VW din 3 aprilie, o reparatie pentru problema nu este inca disponibila.


Sursa: topelectricsuv.com


Volkswagen face eforturi pentru a-si creste cota de piata din SUA cu un portofoliu de crossover si pentru a-si spori amprenta de productie in America de Nord. Producatorul auto are planuri pentru mai mult de 25 de modele noi de vehicule electrice in SUA pana in 2030 si o noua fabrica in Carolina de Sud pentru a produce camioane electrice si SUV-uri sub marca Scout.


De asemenea, urmeaza sa construiasca prima sa fabrica de baterii in afara Europei, in Canada.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA