Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Divizia de taxi Geely anunta o noua platforma pentru vehicule electrice

Divizia Geely London Electric Vehicle Company (LEVC) a dezvaluit vineri o noua platforma mare de vehicule electrice pentru vehicule, de la minivan la camionete comerciale, despre care a spus ca ar putea fi folosita si de alte unitati ale producatorului auto chinez.



Sursa: thedriven.io


LEVC de la Geely a spus ca platforma, numita Space Oriented Architecture, va oferi vehiculelor electrice cu o raza mai lunga de actiune, abilitati de incarcare rapida si functii avansate de asistenta pentru sofer.


LEVC a spus ca platforma, Space Oriented Architecture (SOA), care a fost dezvoltata in comun in ultimii doi ani si jumatate in China, Suedia, Marea Britanie si Germania, va oferi vehiculelor electrice cu o raza mai lunga de actiune, abilitati de incarcare rapida si functii avansate de asistenta pentru sofer.


Adresandu-se reporterilor la sediul LEVC din Ansty, Anglia, directorii au spus ca platforma flexibila ar putea fi utilizata pentru o gama larga de vehicule electrice, inclusiv camionete sau SUV-uri mari.


Directorii au spus ca nu pot oferi detalii despre care vehicule electrice se va concentra mai intai LEVC, cand noile vehicule electrice ar putea iesi de pe linia de productie sau unde vor fi produse.


La inceputul acestui an, LEVC a declarat ca Geely planuieste o investitie mare pentru a transforma producatorul celebrelor taxiuri negre din Londra intr-o marca de mare volum, complet electrica, cu o gama de vehicule comerciale si de pasageri.


Compania a spus ca nu poate oferi inca o actualizare cu privire la aceste planuri.


Sursa: carmagazine.co.uk


Geely detine mai multe marci, inclusiv marca britanica de masini sport Lotus, Zeekr, Volvo si printr-o societate in comun cu Volvo, Polestar.


Ca atare, Geely se confrunta cu complexitati pe care producatorii mai mari de vehicule electrice BYD si Tesla le-au evitat.


TeslaGeely are deja propria sa marca de furgonete comerciale, Farizon.


Directorul general LEVC, Chris Allen, a declarat pentru Reuters ca marca se pozitioneaza in cadrul grupului Geely pentru a oferi vehicule electrice mai mari care „ofera mai mult spatiu, mai multe oportunitati, mai multa flexibilitate cu o dimensiune mai mare a vehiculului”.


 


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA