Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Noul logo al JLR minimizeaza numele Land Rover

Noua identitate corporativa a producatorului auto JLR promoveaza marcile Jaguar, Range Rover, Defender si Discovery.



Sursa: media.jaguarlandrover.com


JLR (Jaguar Land Rover) a creat o noua sigla corporativa care minimizeaza numele Land Rover, pe masura ce producatorul auto isi muta accentul afacerii pe patru submarci: Range Rover, Discovery, Defender si Jaguar.


JLR se descrie acum ca o „casa a marcilor” care cuprinde Range Rover, Discovery, Defender si Jaguar. Primele trei au intrat anterior sub marca Land Rover, care acum a fost subliniata pentru a deveni o „marca de incredere”.


„Trebuie sa aprofundam intelegerea si caracteristicile vehiculelor, deoarece clientii vor fi atrasi in mod individual de acele marci, nu doar de Land Rover in viitor”, a spus CEO-ul JLR, Adrian Mardell, la apelul pentru veniturile companiei, din mai. „De aceea, de fapt, am ridicat acele sub marci peste marca de incredere a Land Rover.”


JLR lucreaza pentru a crea o identitate mai puternica pentru SUV-urile sale, in special, cele care nu au fost intotdeauna diferentiate clar  in ultimii ani, pe masura ce gama a crescut.


Mardell a spus ca Range Rover inseamna „lux, liniste, liniste”, Defender reprezinta „utilitate, mergi oriunde”, in timp ce masinile din gama Discovery erau „de dimensiunea unei familii”.


Sursa: guideautoweb.com


Jaguar va deveni o marca electrica de lux, primul model nou de vehicule electrice fiind lansat in 2025.


„Daca ne vom dezvolta cu adevarat afacerea in luxul modern, trebuie neaparat sa ne concentram pe caracterizarile distincte din cadrul acelor marci”, a spus Mardell.


Numele Land Rover va fi pastrat pentru a deveni „echivalentul unui Intel Inside”, a spus Mardell, referindu-se la producatorul de cipuri de computer al carui logo este adesea atasat dispozitivelor care folosesc cipul sau.


In declaratie, JLR a spus ca Land Rover va ramane o parte cheie a ADN-ului companiei.


„Land Rover continua sa fie o marca de patrimoniu renumita si importanta la nivel mondial, ramanand pe vehicule, site-uri web, retelele sociale si site-uri de vanzare retail, sustinand marcile de clasa mondiala Range Rover, Defender si Discovery”, a declarat producatorul auto.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA