Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Salonul auto de la Geneva a fost conceput pentru 2024 ca eveniment „accesibil”

Salonul auto de la Geneva va reveni in 2024 cu un concept nou, mai accesibil pentru expozanti si vizitatori.



Sursa: worldradio.ch


Expozitia, care anterior avea loc in fiecare an, nu a mai avut loc de cand a fost anulata in 2020, in primele zile ale focarului global de coronavirus.


Organizatorii planuiesc sa organizeze spectacolul in perioada 26 februarie – 3 martie anul viitor in locuinta sa traditionala din centrul de conventii Palexpo, langa aeroportul din Geneva, cu un concept de expozitie modificat si costuri hoteliere mai mici.


„Halele din Geneva au fost inchiriate si, de asemenea, deja platite”, a declarat Sandro Mesquita, directorul general al companiei Salonul Auto International de la Geneva, pentru Automotive News Europe.


Mesquita a subliniat detaliile despre plata pentru a contracara speculatiile conform carora spectacolul este doar o incercare de renastere.


Organizatorii au dezvoltat un nou concept pentru expozitie pentru a reduce semnificativ costurile ridicate ale expozitiei, care au dezamagit multe companii auto.


„Oferim expozantilor standuri preconfigurate, astfel incat ei sa nu fie nevoiti sa-si construiasca propriul stand. Noi numim asta plug-and-play”, a spus Mesquita.


Cabinele sunt mai mici si mai putin elaborate decat cele vazute in trecut. „Expozantii trebuie doar sa aleaga culoarea standului si sa-si aduca brandingul”, a spus Mesquita.


„Desigur, expozantii sunt la fel de bineveniti sa aiba propriile lor standuri”, a adaugat acesta.


Sursa: Motor1.com


Spectacolul incearca, de asemenea, sa reduca costurile ridicate ale camerelor de hotel in timpul spectacolului. In trecut, proprietarii de hoteluri au crescut considerabil preturile.


„Am semnat acorduri-cadru pentru preturi rezonabile cu 16 hoteluri din toate categoriile. Nu vor exista suprataxe de ultim moment”, a spus Mesquita.


Organizatorii se asteapta ca 10.000 de jurnalisti si 300.000 de vizitatori sa participe la eveniment pe parcursul celor sapte zile. Este mult mai modest decat ultimul salon auto din martie 2019, cand au participat 600.000 de vizitatori.


Spectacolul este sponsorizat de Qatar Tourism, care organizeaza un eveniment similar in capitala tarii, Doha, intre 5 si 14 octombrie anul acesta.


 


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA