Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Fisker pregateste pickup-ul Grand Tourer

Cu livrarile crossover-ului electric Fisker Ocean in curs, compania ofera mai multe detalii despre produse suplimentare in dezvoltare.



Sursa: drivencarguide.co.nz


Alaska este considerata cea mai usoara camioneta electrica proiectata si asamblata vreodata. O masina sport din fibra de carbon, Ronin GT, va fi in fruntea gamei Fisker.


CEO-ul Henrik Fisker, saptamana trecuta la Huntington Beach, California, a prezentat un pachet off-road pentru Ocean numit Force E, care poate fi optional la nivelul superior de echipare Extreme si la nivelul mediu Ultra, cu anvelope de 33 de inci pe roti de 20 de inchi.


Pachetul este programat sa fie disponibil in primul trimestru al anului 2024, a spus producatorul auto, pretul urmand a fi anuntat ulterior.


Startup-ul EV a previzualizat si pickup-ul Alaska, pe baza arhitecturii Ocean, care ar putea fi lansat inca din 2025.


Alaska, cu un pat de 4,5 picioare care poate fi extins la 7,5 picioare prin accesul la cabina, va incepe de la 45.400 de dolari in SUA, excluzand transportul, a spus compania.


Fisker il prezinta drept cel mai usor pickup electric proiectat si asamblat vreodata, cu o autonomie estimata la 230 pana la 340 de mile.


Lansarea va fi facuta in SUA, a spus CEO Fisker. Producatorul auto negociaza un contract de productie in SUA cu Foxconn din Taiwan, cunoscut oficial sub numele de Hon Hai Technology Group.


Producatorul de vehicule electrice a prezentat, de asemenea, o versiune actualizata a vehiculului compact Pear, care este proiectat pentru pietele globale cu un pret de pornire putin sub 30.000 USD. Pear, declarata precum o masina urbana durabila, este programata pentru productia americana la jumatatea anului 2025, a declarat Fisker.


Sursa: drivencarguide.co.nz


O masina sport cu volum redus, din fibra de carbon, Ronin, va fi in fruntea gamei. Acesta va avea patru usi tip fluture si o autonomie de peste 600 de mile.


Grupul motopropulsor cu tractiune integrala a lui Ronin GT este proiectat sa livreze mai mult de 1.000 de cai putere si o viteza de la 0 la 60 de km/h in aproximativ 2,0 secunde, a spus Fisker. „O vitrina pentru inginerie, motor si capabilitati software, Ronin va avea un pret ultralux si va fi construit in cantitati limitate”, a spus producatorul auto.


„Vreau sa subliniez ca toate acestea sunt vehicule care au fost in dezvoltare de destul de mult timp”, a spus Fisker „Vom fi capabili sa punem toate aceste vehicule in productie in doi ani. Nu vedem multi concurenti.”


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA