Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Leapmotor vizeaza Germania si alte piete europene pentru extinderea in 2024

Leapmotor este un potential partener Volkswagen in China si vizeaza si piata din Europa.



Sursa: cnevpost.com


Producatorul chinez de automobile Leapmotor, un potential partener Volkswagen in China, isi va extinde vanzarile de vehicule pe o noua piata europeana incepand de anul viitor.


Compania, care vinde deja minimasina electrica T03 in Franta printr-un importator local, se va lansa in Germania si in alte tari europene, dupa cum  a declarat seful operatiunilor internationale Matt Lei.


Leapmotor a prezentat luni SUV-ul electric C10, primul sau model dezvoltat pentru pietele internationale, la Salonul auto IAA Mobility de la Munchen.


Producatorul auto planuieste sa lanseze cinci modele orientate la nivel global in urmatorii doi ani.


Leapmotor se bazeaza pe arhitectura sa Leap 3.0 definita de software pentru a castiga cumparatori. Arhitectura integreaza patru domenii: cabina, conducere inteligenta, grup motopropulsor si control al caroseriei, intr-o platforma unificata,


Acest lucru asigura „cea mai buna experienta de mobilitate inteligenta” din industrie, a declarat Lei. Modelele Leapmotor nu vor costa mai mult decat motoarele cu ardere comparabile, a adaugat acesta.


T03 este disponibil pentru 26.000 de euro. Compania nu a anuntat inca preturi concrete pentru noile sale modele.


Sursa: licarco.com


Leapmotor cauta parteneri de vanzari care sa-l ajute sa construiasca o retea de dealeri in Europa. In acelasi timp, Leapmotor cauta si parteneri la nivel de producator.


Se pare ca VW ar fi interesat sa foloseasca tehnologia Leapmotor pentru marca sa exclusiva in China, Jetta. Se spune ca si Stellantis ar fi in discutii cu compania din Hangzhou.


Leapmotor nu a comentat totusi despre potentialii parteneri.


Fondatorul si CEO-ul sau Zhu Jiangming a declarat: „Deschiderea, co-crearea si colaborarea globala sunt cheia adoptarii rapide a vehiculelor electrice inteligente”.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA