Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Opel isi propune sa ofere vehicule electrice de 25.000 de euro

Opel se va alatura altor producatori auto europeni in lansarea de vehicule electrice mici la preturi accesibile pentru a contracara concurenta producatorilor auto chinezi.



Sursa: evmarket.ro


Brandul Stellantis Opel intentioneaza sa vanda un vehicul complet electric la un pret de aproximativ 25.000 de euro (26.967 dolari), fara stimulente in jurul anului 2026.


„Cu platformele pur electrice de la Stellantis, vom putea oferi preturi care ne vor permite sa atingem un public mult mai larg”, a declarat Florian Huettl, CEO-ul Opel/Vauxhall, luni, la Salonul auto IAA Mobility din Munchen.


Huettl nu a oferit niciun detaliu despre masina. Este probabil sa fie un model asemanator cu versiunea electrica cu baterie a Citroenului, de sub 25.000 de euro, a hatchback-ului mic C3 numit e-C3, care urmeaza sa fie lansata anul viitor.


Producatorii de automobile europeni, inclusiv Volkswagen cu ID2 si Renault cu Renault 5, se pregatesc sa lanseze vehicule electrice mici la preturi accesibile pentru a concura cu modelele chinezesti de la marci precum MG.


Opel si-a stabilit un obiectiv agresiv de a vinde numai vehicule complet electrice pana in 2028.


Sursa: electricvehicleweb.com


Huettl a spus ca toate modelele Opel vor fi disponibile cu o versiune electrica cu baterie in 2024, iar toate modelele Opel nou introduse vor fi lansate ca vehicule complet electrice cu baterie abia din 2025.


Opel a prezentat doua noi masini complet electrice la spectacol: Astra Sports Tourer Electric break si o masina mica Corsa Electric cu lifting facial.


Brandul a prezentat, de asemenea, conceptul de masina electrica Experimental, care previzualizeaza viitoarea directie de design si tehnologie a marcii.


O versiune de productie ar putea reinvia numele marcii Manta, folosit pe un coupe sport Opel construit din 1970 pana in 1988.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA