Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Nissan spune ca toate modelele noi vandute in Europa vor fi complet electrice

Obiectivul de a deveni complet electric in Europa pana in 2030 aduce Nissan in conformitate cu partenerul de alianta Renault.



Sursa: ev-database.org


Nissan a declarat ca toate modelele noi pe care le va lansa in Europa de acum vor fi complet electrice si intentioneaza sa vanda numai vehicule electrice in regiune pana in 2030.


Nissan a confirmat doua noi masini electrice cu baterie pentru Europa. A spus ca unul dintre acestea va fi produs la fabrica sa de la Sunderland din nordul Angliei, unde construieste Leaf EV. Nissan nu a oferit detalii despre noul model. Producatorul auto a declarat anterior ca va adauga un SUV electric pentru a inlocui Leaf pe termen mediu.


Cel de-al doilea model este o masina electrica complet noua, care ii va succeda lui Micra ca vehicul entry-level din gama Nissan. Vehiculul electric va fi construit de Renault in Douai, Franta, alaturi de Renault 5 complet electric.


Nissan a dezvaluit luni Concept 20-23 pentru un hatchback electric sport mic, orientat spre Europa, inainte de lansarea succesorului Micra, care este asteptata in 2025.


„Suntem in punctul de varf al adoptarii vehiculelor electrice. Nu exista nicio intoarcere la ICE”, a declarat CEO-ul Makoto Uchida , la dezvaluirea conceptului la studioul de design european al producatorului auto din Paddington, Londra.


Sursa: nissan.ph


„Nissan va face trecerea la full electric pana in 2030 in Europa, credem ca este lucrul potrivit de facut pentru afacerea noastra, clientii nostri si pentru planeta”, a spus Uchida.


La inceputul acestui an, Nissan si-a ridicat tintele pentru vehiculele electrice, pe masura ce ajunge din urma intr-un segment dominat de noi veniti, precum Tesla. Nissan a spus ca va lansa 19 noi modele EV pana in 2030.


Nissan a declarat anterior ca pana in anul fiscal 2026 care se incheie la 31 martie 2027, 98% din vanzarile sale in Europa vor fi electrificate, adica fie masini complet electrice, fie hibrizi, care au atat o baterie mare, cat si un motor cu combustie.


Noul obiectiv de a deveni complet electric in Europa pana in 2030 aduce Nissan in concordanta cu partenerul de alianta Renault, care intentioneaza sa transforme marca Renault in intregime electrica pana atunci.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA