Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Marcile germane vor sari peste Salonul Auto de la Geneva 2024

Mercedes, BMW, Audi si VW nu vor lua parte la Salonul Auto de la Geneva, care este reluat dupa o absenta de patru ani.



Sursa: cnbc.com


Producatorii auto germani vor sari peste Salonul Auto de la Geneva de anul viitor, intr-o lovitura pentru evenimentul care este reluat dupa o absenta de patru ani.


Marcile BMW, Mercedes-Benz, Audi si Volkswagen nu vor avea prezenta la spectacol, au declarat purtatorii de cuvant ai companiilor pentru Automotive News Europe pentru publicatia sora Automobilwoche.


„Dupa o analiza atenta, Mercedes-Benz nu va participa la Salonul Auto de la Geneva din 2024”, a spus un purtator de cuvant al Mercedes.


Audi a facut o declaratie similara: „Nu vom fi acolo in 2024. Dar aceasta nu este o decizie generala impotriva Genevei”.


BMW nu va fi la spectacol dupa ce si-a reorganizat activitatile de marketing pentru evenimente intr-o abordare „in primul rand social”, care va folosi mai mult platformele de social media si streaming-ul live.


„Am adaugat propriile noastre formate noi, cum ar fi NextGen, in timp ce am eliminat unele formate existente”, a spus un purtator de cuvant. „Aceasta include aparitiile la Geneva, Paris si Detroit. De aceea nu vom fi la Geneva in 2024.”


Nici marca de autoturisme VW a Grupului VW nu va fi reprezentata la Geneva, a declarat un purtator de cuvant.


Alte marci ale Grupului VW precum Skoda, Cupra si Porsche nu au luat inca o decizie daca vor fi la Geneva. Dar probabilitatea de participare a fost scazuta, au spus surse de la marci.


Sursa: carsales.com.au


Este putin probabil sa participe marci Stellantis , inclusiv Peugeot, Citroen, Fiat si Opel. CEO-ul Stellantis, Carlos Tavares, este reticent in a cheltui milioane pentru aparitiile la expozitiile auto, iar producatorul de automobile a abandonat planurile de a participa la expozitia tehnologica CES 2024 intr-o miscare de economisire a costurilor.


Spectacolul din 2024 este programat sa aiba loc pentru prima data de la o anulare haotica la inceputul pandemiei de COVID-19 in 2020, cu doar cateva zile inainte ca evenimentul sa fie deschis . Este programat sa aiba loc in perioada 26 februarie – 3 martie la locul sau traditional, centrul de conventii Palexpo, langa aeroportul din Geneva.


Renault a anuntat pe 20 octombrie ca va participa la expozitiile de la Geneva si Paris de anul viitor, impreuna cu toate marile expozitii auto din regiunile in care grupul isi desfasoara activitatea.


Organizatorii spectacolului de la Geneva au declarat ca sunt in contact cu aproximativ 20 de marci chineze si spera ca doua treimi dintre ele sa participe


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA