Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Ferrari a depasit previziunile pentru 2023 dupa ce a depasit estimarile din T3

Profitul Ferrari a fost determinat de un mix mai bogat de produse, de puterea de stabilire a preturilor si de atractivitatea personalizarii vehiculului.



Sursa: motor1.com


Ferrari si-a crescut usor previziunile pentru castigurile de baza pentru intregul an, dupa ce a depasit estimarile cu rezultatele din trimestrul trei.


Cresterea profitului a fost determinata de un mix mai bogat de produse si de puterea de stabilire a preturilor si de apelul continuu pentru personalizarea suplimentara a vehiculelor.


Acest lucru a determinat compania italiana sa-si imbunatateasca previziunile, a spus CEO-ul Benedetto Vigna.


„Registrul de comenzi ramane la cele mai inalte niveluri, reflectand cererea puternica in toate zonele geografice, acoperind intregul 2025”, a spus el intr-un comunicat.


Ferrari a spus ca modelele familiilor sale hybrid 296 si SF90 au condus livrarile sale in al treilea trimestru, in timp ce 812 Competizione A si Purosangue cu patru locuri erau in faza de accelerare.


Sursa: topgear.com


Compania si-a orientat joi ca profitul ajustat inainte de dobanzi, impozite, depreciere si amortizare (EBITDA) sa creasca in acest an la cel putin 2,25 miliarde de euro (2,39 miliarde de dolari), fata de o previziune anterioara si deja imbunatatita, de intre 2,19 si 2,22 miliarde de euro.


In perioada iulie-septembrie, EBITDA ajustat al Ferrari a crescut cu 37%, pana la 595 de milioane de euro, depasind asteptarile analistilor de 560 de milioane de euro, potrivit unui sondaj Reuters.


Analistii de la Citi au spus intr-o nota despre castigurile Ferrari ca au depasit estimarile in al treilea trimestru din cauza veniturilor si in ciuda marjelor mai mici in comparatie cu trimestrul precedent.


„Momentul de crestere ramane pozitiv”, au spus acestia.


Marja sa pe EBITDA ajustat a scazut la 38,6% de la 40% in trimestrul aprilie-iunie.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA