Aproape Masini

Acum avem si magazin online

VW ofera imagini teaser al viitorului SUV electric mic ID2all

SUV-ul mic electric ID2all la preturi accesibile Volkswagen pare sa pastreze aspectul butocanos al modelului de motor cu combustie T-Cross al marcii.



Sursa: topgear.com


VW a lansat o imagine teaser a masinii electrice cu baterie, pe care a numit-o SUV-ul ID2all. Masina de serie va fi modelul sora cu hatchback-ul mic ID2.


Ambele modele vor fi pozitionate sub ID3, cel mai mic vehicul electric al marcii VW de pe piata in prezent. Hatchback-ul ID2 urmeaza sa fie pus in vanzare in 2025, iar versiunea SUV va veni la scurt timp dupa.


„SUV-ul ID2all este un alt pas important catre aducerea unei mobilitati electrice la preturi accesibile pentru masa”, a spus VW intr-un comunicat.


Modelele ID2 se vor baza pe viitoarea dezvoltare a platformei electrice MEB a Grupului VW cu tractiunea fata. Skoda si Cupra vor lansa, de asemenea, vehicule electrice mici bazate pe aceeasi platforma.


In timp ce versiunea lui Cupra, numita Raval, va fi sportiva, SUV-ul ID2all al marcii VW va fi strans legat de viitorul SUV electric mic al Skoda, care va avea 4100 mm lungime si va costa aproximativ 25.000 de euro, a declarat Skoda. Versiunea Skoda va fi lansata in 2025, in acelasi an cu VW ID2 hatchback.


SUV-urile mici Skoda si VW vor fi construite la fabrica Grupului VW din Pamplona, ​​Spania, a declarat CEO-ul marcii VW, Thomas Schaefer, la dezvaluirea conceptului ID2all in martie. Fabrica construieste VW T-Cross, Polo si Taigo. Hatchback-ul ID2 va fi construit alaturi de Cupra Raval la uzina Grupului VW din Martorell, Spania.


Scopul Grupului VW cu cele patru modele este de a imparti cat mai multe piese posibil pentru a crea economii de scara, oferind totusi fiecarei masini suficient caracter individual pentru a putea vinde versiuni la preturi mai mari, cum ar fi o versiune GTI a ID2.


Toate cele patru vehicule electrice vor fi in cele din urma furnizate cu baterii de la noua fabrica de baterii a VW din Valencia, Spania.


Sursa: topgearmag.in


SUV-ul ID2all isi va imparti probabil interiorul cu hatchback-ul ID2. Conceptul ID2all are un ecran tactil de 12,9 inchi si un afisaj digital pentru sofer. Ambele pot fi configurate pentru a afisa versiunile digitale ale tablourilor de bord analogice VW din trecut.


Conceptul ID2all include, de asemenea, un head-up display si asa-numitul Travel Assist de la VW cu functii de conducere semi-autonoma.


De asemenea, SUV-ul poate transporta portbagajul mare de 490 de litri al hatchback-ului ID2, mare parte este ascuns sub o podea falsa, ceea ce este posibil datorita aspectului cu tractiunea din fata. De asemenea, bancheta din spate se ridica pentru a dezvalui o alta zona de depozitare.


VW a spus ca ID2 va avea un motor electric de 233 CP si va impacheta suficiente baterii pentru a-i oferi o autonomie de aproximativ 450 km (304 mile), fara a dezvalui dimensiunea bateriei. SUV-ul ID2all de serie va avea probabil o autonomie mai scurta din cauza designului sau mai inalt si mai putin aerodinamic.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA