Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Vehiculele electrice Nissan vin cu noi tehnologii

Nissan a aratat un nou motiv de iluminare in diagonala pentru fata viitoarelor sale vehicule electrice si hybrid plug-in.



Sursa: switzerland.nissannews.com


Nissan spera ca un nou aspect pentru vehiculele sale electrificate va fi epic pentru o noua epoca.


Producatorul auto a prezentat un nou motiv de iluminare diagonala pentru fata viitoarelor sale vehicule electrice si hybrid plug-in la Salonul auto de la Beijing. Inflorirea designului a aparut intr-un grup de concepte noi.


CEO-ul Nissan, Makoto Uchida, a dezvaluit vehiculele in cursul primei zile mass-media a emisiunii chinezesti de joi, spunand ca „aceste modele sunt foarte aproape de realitate”.


In showroom erau doua concepte EV, crossover-ul Epic si berlina Epoch. Nissan a prezentat, de asemenea, doua hybrid plug-in, crossover-ul plug-in Era si berlina plug-in Evo.


Toate cele patru concepte prezinta o versiune a unui design de iluminare liniar diagonala, indreptata spre interior, in fascia frontala. Conceptele crossover primesc iteratii mai indraznete, care amintesc de dungile de pericol pentru siguranta.


Vehiculele s-ar califica ca vehicule cu energie noua pentru piata din China si ar sugera cinci oferte electrificate Nissan intentioneaza sa le lanseze acolo pana in anul fiscal care se incheie la 31 martie 2027.


O versiune de productie a Epoch este asteptata in cursul acestui an, a spus Uchida.


Nissan nu a detaliat noul stil EV si nu a spus daca va migra la viitoarele vehicule electrice pentru alte piete. Producatorii de automobile ofera adesea ofertelor lor de pe piata chineza modele unice pentru gusturile locale.


Cele mai recente concepte de la Beijing impartasesc o parte din stilul caroseriei si proportiile de design cu seria „Hyper” de vehicule electrice concept pe care Nissan a prezentat-o ​​la Salonul de mobilitate din Japonia de anul trecut.


Dar intrarile Hyper nu au avut manevrarea dramatica a fasciei din fata.


Sursa: reuters.com


Nissan, la fel ca multi jucatori internationali din China, si-a vazut vanzarile scazand pe cea mai mare piata auto din lume, partial din cauza lipsei de vehicule electrificate competitive.


Constructorul de automobile nr. 3 din Japonia mizeaza pe produse proaspete pentru a-si reaprinde averea de acolo.


Uchida a dezvaluit un nou plan pe trei ani la jumatatea perioadei in martie, care urmareste sa-si readuca pe drumul cel mai bun producator. Conform planului prezentat, Nissan intentioneaza sa introduca 30 de modele noi in urmatorii trei ani, inclusiv 16 vehicule electrificate. Pana in martie 2027, Nissan doreste sa introduca opt noi vehicule electrice.


Din 2027, debuteaza o familie de vehicule electrice de ultima generatie, aducand tehnologii noi, economii si eficienta. Pana in 2030, Nissan crede ca noile sale vehicule electrice pot atinge paritatea costurilor cu masinile pe benzina.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA