Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Audi va investi 1 miliard de dolari in proiecte de vehicule electrice in Mexic

Audi Mexic a inceput deja instalarea echipamentelor necesare pentru producerea unei masini cu echipamente „e-tron”  sau complet electrice.



Sursa: audi-mediacenter.com


Producatorul german de automobile va investi un miliard de euro (1,08 miliarde de dolari) in proiecte de vehicule electrice in statul mexican Puebla, dupa cum a anuntat marti guvernatorul statului. Audi a confirmat de asemenea, planurile.


Investitia va duce la crearea a 500 de noi locuri de munca, a spus guvernul Puebla intr-un comunicat.


Presedintele executiv al diviziei Mexic, Tarek Mashhour si guvernatorul Puebla, Sergio Salomon, urmaresc sa transforme statul intr-un hub pentru vehicule electrice, potrivit declaratiei.


Audi Mexico a inceput deja instalarea infrastructurii si echipamentelor necesare productiei unei masini cu echipament „e-tron” sau complet electric, se arata in comunicat.


„Audi Mexico este o companie care se indreapta spre viitorul industriei auto”, a declarat producatorul auto intr-o scurta comunicare din 12 iunie. „Prin urmare, are un spatiu in strategia de electrificare a Grupului Audi. Uzina Audi din statul Puebla este gata sa inceapa proiectul sau de electromobilitate si sa continue sa contribuie la intregul sau potential la tehnologia e-tron.”


Audi, o unitate a Grupului Volkswagen, are o fabrica in Mexic, in orasul Puebla San Jose Chiapa, unde are in prezent 5.000 de angajati, potrivit datelor companiei.


Sursa: mexico-now.com


„Increderea investitorilor in Mexic este intarita, deoarece exista certitudinea ca tara noastra creste economic”, a spus Salomon prin intermediul contului sau X.


Comentariile sale au venit la cateva ore dupa ce presedintele ales mexican, Claudia Sheinbaum, a incercat sa calmeze ingrijorarile investitorilor cu privire la o propunere de revizuire judiciara, promitand ca tara isi va mentine statul de drept si a spus ca intentioneaza sa continue reformele.


CEO-ul Gernot Doellner, a declarat in martie ca producatorul auto isi mentine strategia de vehicule electrice, in ciuda provocarilor in acest an.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA