Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Recomandare masina pentru teren accidentat

Astazi avem ca si tema o recomandare masina pentru teren accidentat, pentru Iulian. Si ne-a dat si 6,000 euro ca sa ne jucam cu ei. Speram sa nu ii pierdem la barbut.



Va salut, si vreau sa va spun  ca  sunt posesorul, sper ca nu pentru multă vreme, a unui Land Rover Freelander 1.8 benzina din 2003 in 5 uși, si citind despre mașina asta am dat de articolul vostru. Pe lângă faptul ca pot confirma ca este o mașina dezastru m-a amuzat foarte tare felul in care este scris acest articol…si uite așa am ajuns sa citesc aproape toate articolele voastre si sa recitesc pasajele funny, care nu sunt putine :))) colegilor de birou.

Acum am si o rugăminte din categoria, Va rog să-mi recomnadati, o mașina cu garda la sol mare pe care vreau să-o folosesc si prin oraș dar când ies la pescuit la Dunăre in zona Călărași Giurgiu, pe drumuri pe care intra si mașini agricole, unde din cauza pământului moale si a ploilor sau irigațiilor si a respectivelor utilaje se mai formează șanțuri si daca mai si ploua, e dificil sa  poți ieși cu mașina din acele sectoare cu probleme.

Nu trebuie sa fie nici Patrol si nici landcruiser  pt ca drumurile sunt înguste si nici bugetul nu îmi permite si mai ales ca vreau sa o folosesc si in oraș zi de zi. Nu mai vreau 3 mașini.

As vrea ceva fiabil, cu consum mic, pt ca distanță dus întors pana la Dunăre îmi este de 150 km si ies cam o data pe săptămâna. Un buget de maxim 6000 de euro. Nu mă interesează sa fie cea mai frumoasă dar nici tractor. Freelanderul asta de 1.8 probabil ca este cea mai proasta mașina din galaxie; pe lângă garnitura de  de chiuloasa, a picat tot ce putea pica la “mașina asta” am reparat-o in regi propriu si pot spune ca absolut orice șurub a fost pus in ciuda mecanicului, totul a fost “gândit” in așa fel in cât sa aleagă cea mai proasta si mai dificilă poziție posibilă. Am o Corolla 1.6 benzina cumpărată de noua in 2005, este indestructibilă, merge perfect după toți anii ăștia , am schimbat doar consumabile. Daca as putea găsii ceva similar…….ce bine ar fi.

Succes si felicitări.

Am sa va recomanda peste tot.

Ps. E greu sa scrii si conținut dar si cu condei cum o faceți voi/tu.


 


 


Land Rover Freelander I offroad aproapemasini


Raspuns


Salutare Iulian,



Iata care ar fi optiunile tale pentru o masina pentru teren accidentat. M-am limitat la motoare de 2 litri, desi ar trebui macar pana in 2.6





Ce as alege din toate astea?

Cel mai probabil m-as uita la triada Mitsubishi Outlander / Citroen C Crosser / Peugeot 4008 2.0 TDI de 140 cai. Exista si 2.2 TDI care e si mai bun, dar lucram cu ce avem. Si daca nu avem nimic, improvizam.


Daca mai ai intrebari, poti sa imi scrii oricand!


Succes!

 


*Intrebat de catre Iulian in data de 17 Iulie 2024

**Daca ai vreodata intrebari, poti sa imi scrii pe [email protected]

 


Scrie un raspuns
  • AproapeMasini

    2024-07-29 20:29:45

    Am uitat de HRV. Numa sa gasesti una cu 4 porti si cu rugina acceptabila. Dar stiu si eu ca e destul de capabila.

  • Silviu

    2024-07-28 22:40:51

    Recomand și eu o mașină ideala de pescuit. Honda HRV , benzina 1.6, 4×4 cu gpl . Destul de urâtă dar își face treaba impecabil. De cele 4 ori când am fost cu aceasta mașină la pescuit am rămas impresionat de capacitatea de a trece peste obstacole. Nu trage spectaculos dar o găsești la bani putini și poți merge cu ea atât in off-road cât și prin oraș.


CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA