Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Ford Bronco ar putea veni in Europa din 2023

In cazul in care nu ai auzit de Ford Bronco, e cazul sa iti iei o perche suplimentara de chiloti pentru ca vei avea nevoie. Dar va trebui sa iti tii entuziasmul in frau pana in 2023.



Momentan in SUA este mare isterie cu Ford Bronco pentru ca abia s-a lansat una din cele mai iubite masini ale lor. De fapt, mai degraba zis relansat. Ford Bronco este pentru americani ceea ce Land Rover Defender este pentru englezi, G Class pentru nemti si ARO pentru noi. Produs intre 1965 si 1996, Ford Bronco a fost un simbol national regretat de multi americani. Doar ca in 2019 se anunta lansarea unui nou Ford Bronco iar in iunie 2021 chiar se intampla si evident ca ne aflam intr-o isterie nationala. Imagineaza-ti ca s-ar lansa astazi noul ARO 244 editia 2021, cu tehnologie si motoare moderne. Poate ca nu ar fi isterie ca la Black Friday, dar cu siguranta vor fi foarte multi pasionati care se vor inghesui ca sa il cumpere. La fel cum si comenzile actuale pentru Ford Bronco ajung sa fie onorate si la finalul lui 2022.



Si din ce se pare, americanii de la Ford au planuri de a aduce Ford Bronco si la noi in Europa, trecand peste balta ce desparte cele doua continente. Nu de alta dar se pare ca lansarea noului Defender i-a facut sa prinda curaj si putere. In cazul in care nu stiai, si Defenderul a primit o tehnologizare completa. S-a lansat in Septembrie 2019, incepe de la 56000 euro si se vinde ca materialele educationale cu Eva Kent. Iar daca Land Rover poate, de ce nu ar putea si Ford. Plus ca au adus si Mustangul acum ceva timp si a devenit un pseudo-succes chiar si la noi in Romanistan, fiind un CLS mai pompos in sensul ca arata mult mai scump decat costa pe bune.


Motoare Ford Bronco


Si ca tot am vorbit de Mustang, am sa trec si la sectiunea motoare. Ford Bronco in SUA momentan vine in echipare de baza cu acelasi 2.3 EcoBoost de pe Mustang doar ca in editie 296 cai putere spre deosebire de 314 cai de pe Mustang. Iar pentru instariti exista si un 2.7 EcoBoost in 6 cilindri si 325 de cai. Cel mai probabil noi europenii vom primi acelasi 2.3 EcoBoost in 4 cilindri de pe Mustang.


De ce este important Ford Bronco?


Pentru ca se pare ca masinile construite special pentru off-road inca mai au viata in ele. Avem Land Rover Defender care e la fel de capabil ca Defender-ul clasic, iar Bronco vine impachetat cu tehnologie si abilitati 4×4. Avem o garda la sol de minim 30 cm, avem jante optionale pe 35″, avem 7 moduri de selectie pentru trenul de rulare din care 4 sunt pentru off-road. Avem versiune in 2 usi sau in 4 usi. Avem pana si o versiune decapotabila. Deci daca esti pasionat de off-road si plangi dupa Patrol pentru ca e prea batran, uite ca viitorul suna bine.


Si va suna si mai bine in momentul in care va aparea Bronco-ul electric, la care deja se lucreaza. Plus ca in SUA deja sunt cateva camionete full-electrice care sunt si destul de capabile. Noi europenii momentan avem doar cateva dube electrice cum ar fi Kangoo Z.E. sau Nissan NV200e, dar uite ca se poate.



Cand va aparea si cat va costa?


Nu stim exact. Tot ce stim este ca mai devreme de 2023 nu va aparea in Europa pentru ca momentan sunt prea aglomerati cu comenzile de pe piata locala, iar preturile se preconizeaza a incepe de la 30.000 euro.


 


Sa fie acesta intoarcerea nebunie off-road si a mastodontilor dedicati pentru urcat Hasmasul Mare?


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA