Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Fabricile BMW din Germania si Marea Britanie vor reveni la productie maxima

Productia BMW din Munchen si Dingolfing si productia Mini din Oxford au fost afectate de probleme de aprovizionare.



Sursa: apnews.com


BMW Group a declarat ca va relua productia completa saptamana viitoare la fabricile care au fost oprite sau acolo unde productia a fost incetinita de blocajele in aprovizionare dupa invazia Ucrainei de catre Rusia. La inceputul acestei luni, productia a fost intrerupta la fabricile din Munchen si Dingolfing, Germania, si Oxford, Anglia.


BMW a declarat saptamana trecuta ca va incepe sa reporneasca fabricile, iar seful de productie Milan Nedeljkovic a oferit mai multe detalii cu privire la intensificare, la conferinta de presa anuala a producatorului auto de miercuri. Productia de vehicule Mini in Oxford ramane intrerupta in aceasta saptamana, dar va fi intensificata de saptamana viitoare, a spus Nedeljkovic.


Nedeljkovic a declarat ca BMW are flexibilitatea de a recupera orice productie pierduta, desi nu va oferi o cifra pentru potentialele pierderi din cauza penuriei de aprovizionare cauzate de razboi. Analistii au spus ca pana la 15% din productia europeana de automobile ar putea fi afectata de conflict, in mare parte din cauza penuriei de piese construite in Ucraina si a altor intreruperi ale lantului de aprovizionare.


Sursa: bmw.co.uk


Nedeljkovic a spus ca fabrica din Munchen foloseste timpul de nefunctionare pentru a avansa modernizarile si schimbarile tehnice care au fost programate pentru aceasta toamna. „Avem multa experienta in acest domeniu din cauza problemelor de semiconductoare”, a spus el.


BMW a declarat ca situatia din Ucraina a ramas volatila. Producatorul auto se asteapta in continuare la restrictii de aprovizionare legate de razboi, precum si la continuarea blocajelor de semiconductori, care ar putea duce la ajustari suplimentare ale productiei. „Suntem inca in discutii intense cu furnizorii nostri”, declara producatorul auto. „Impreuna cu acestia, evaluam in mod continuu situatia si definim masuri pentru a asigura productia in cel mai bun mod posibil pentru a putea satisface cererea ridicata continua a clientilor. .”


BMW si-a redus miercuri previziunile privind marja auto din cauza razboiului din Ucraina. Producatorul auto estimeaza acum ca marja din segmentul sau auto inainte de dobanda si impozitare (EBIT) va fi cuprinsa intre 7% si 9% din cauza efectelor asupra productiei. Marjele in 2021 au fost de peste 10%.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA