Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Salonul auto de la Beijing, posibila amanare pe fondul unui nou focar de virus

Mercedes, BMW si VW pregateau debuturi cheie cu masini electrice pentru evenimentul de la Beijing dar criza sanitara a schimbat planurile.



Sursa: Motor1.com


Salonul auto de la Beijing, care este programat sa inceapa pe 21 aprilie in capitala Chinei, este posibil sa fie amanat din cauza cresterii infectiilor cu coronavirus in mai multe orase din China.


Discutiile interne sunt in desfasurare pentru reprogramarea evenimentului, fara nicio informatie oficiala pregatita pentru dezvaluire publica, a declarat o sursa dintre organizatorii evenimentului, pentru Automotive News China. Unele rapoarte de presa indica ca evenimentul va fi reprogramat pentru iunie.


De la inceputul lunii martie, China s-a confruntat cu un nou val de coronavirus, cel mai rau de la inceputul anului 2020, cand a inceput pandemia. Ultimele focare au fortat unii producatori de automobile si furnizori sa opreasca fabricile chineze ca raspuns la masurile de izolare si carantina impuse de autoritatile locale si regionale. Salonurile auto de la Beijing si Shanghai, cele mai mari din tara, se schimba anual. Salonul auto de la Beijing 2020, programat initial pentru aprilie 2020, a avut loc in septembrie 2020.


Sursa: carnewschina.com


Se asteapta ca Mercedes-Benz sa foloseasca evenimentul de la Beijing pentru a prezenta SUV-ul EQS, cel mai recent vehicul electric al marcii. Audi intentioneaza sa prezinte cel de-al treilea concept Sphere care sugereaza viitorul stil al marcii, ambalajul interior si infotainment. Saptamana trecuta, BMW Group a dezvaluit ca va prezenta urmatoarea generatie BMW Seria 7, inclusiv i7 EV, la Salonul de la Beijing, in timp ce marca Volkswagen a declarat ca va afisa conceptul ID Aero, cel mai recent model din familia sa in crestere de ID vehicule complet electrice. CEO-ul marcii VW, Ralf Brandstaetter, intr-o adresa din 16 martie la conferinta de presa anuala a companiei, a declarat ca ID Aero va avea un design super-aerodinamic, o autonomie de aproximativ 700 de kilometri, spatiu fara precedent si un interior premium. Primele vehicule vor fi livrate clientilor din China in a doua jumatate a anului 2023, a spus el.


La inceputul acestei luni, Li Auto, un startup chinezesc de vehicule electrice, a dezvaluit planurile de a prezenta al doilea produs, SUV-ul L9, la eveniment.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA