Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Extinderea gamei europene ale Honda include SUV-urile electrice si hibride noi

Cresterea gamei vehiculelor electrice europeane ale Honda va include un Civic Hybrid, un SUV electric mic, un SUV compact hibrid si un nou hybrid plug-in CR-V.



Sursa: Honda.co.uk


Honda va completa electrificarea gamei sale in Europa cu lansarea noului Civic Hybrid in toamna, urmata in 2023 de un SUV mic complet electric, un SUV compact hibrid si un nou SUV CR-V cu optiunea unui hybrid plug-in. Noul hatchback compact Civic, numit Civic e:HEV, va fi vandut exclusiv ca hibrid. Sistemul sau de propulsie complet hibrid combina o baterie litiu-ion cu un motor pe benzina de 2,0 litri. Acesta va inlocui actualul Civic care este propulsat de motoare pe benzina turbo.


Honda estimeaza ca noul vehicul hibrid va avea emisii de CO2 sub 110 grame pe km in cadrul testarii WLTP. Are un ampatament cu 35 mm mai lung pentru a oferi mai mult spatiu in cabina. Modelele de top vor avea un afisaj digital pentru sofer si un ecran tactil de 9 inchi montat mai sus pe tabloul de bord. Masina este a 11-a generatie a liniei de produse Civic si este o versiune a modelului deja pus in vanzare in SUA si Japonia.


Honda a spus ca noul sau mic SUV complet electric pentru Europa este prezentat in avans de prototipul e:Ny1. Modelul „va fi in centrul viitoarei game de produse Honda”, a spus compania. SUV-ul va aduce un amestec de „dinamica, tehnologie si design”, dupa cum a declarat Honda, fara a oferi mai multe detalii.


Sursa: motortrend.com


Prototipul e:Ny1 arata similar cu modelele SUV electrice mici Honda e:NS si e:NP pe care  le-a prezentat in China. In prezent, Honda vinde masina de oras premium complet electrica, Honda e, doar in Europa.


Anul trecut, producatorul auto a vandut 3.436 de masini Honda-e in regiune, potrivit Dataforce. Vanzarile sunt diminuate de pretul ridicat al vehiculului electric. In Marea Britanie, cea mai mare piata europeana a Honda e,  are un pret de pornire mai mare decat SUV-ul compact CR-V.


Honda a mai spus ca va lansa o noua versiune a SUV-ului sau compact CR-V in 2023. Va fi primul model Honda din Europa care va oferi o versiune hybrid plug-in si va fi, de asemenea, vandut cu un motor complet hibrid. Noile modele vor crea cea mai larga gama europeana a Honda de multi ani, a spus producatorul auto.


Anul trecut, Honda a vandut 68.346 de masini in Europa, in scadere cu 15% fata de 2020, potrivit cifrelor grupului de lobby al producatorilor auto ACEA.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA