Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Ford renunta la Fiesta cu 3 usi

Ford renunta la Fiesta cu 3 usi pentru a imbunatati autonomia inainte de schimbarea catre vehiculele electrice.



Sursa: autoevolution.com


Ford va inceta productia de Fiesta cu 3 usi, deoarece lucreaza pentru a eficientiza autonomia si pentru a onora comenzile restante.


Ford va incheia productia europeana a variantei cu trei usi a masinii sale mici Fiesta in vara, deoarece lucreaza pentru a-si eficientiza gama si pentru a onora comenzile restante. Ford este unul dintre ultimii producatori auto care a oferit in Europa o masina mica cu trei usi. Aceste versiuni sunt de obicei cumparate de clientii care cauta o masina mai ieftina.


Pe langa renuntarea la varianta cu trei usi, Ford va eficientiza si mai mult gama Fiesta pentru a accelera productia la uzina din Koln, dupa o serie de opriri din cauza lipsei de piese.


„Restrictionam unele comenzi Fiesta din cauza volumului de comenzi existente pe care le avem”, a spus un purtator de cuvant al companiei, confirmand totodata si sfarsitul modelului cu trei usi.


Vanzarile Fiesta sunt in scadere pe masura ce clientii trec la crossover de la hatchback-uri mici, iar productia Fiesta este afectata de pauze de productie pe fondul penuriei de componente din industrie.


Sursa: car.info


Vanzarile Fiesta in Europa au scazut la 7.608 in primele doua luni de la 19.844 in aceeasi perioada a anului trecut, conform Dataforce.


Ford va incepe productia unui SUV de dimensiuni medii, complet electric , la fabrica din Koln in acest an. Crossover-ul va folosi platforma electrica MEB a Grupului Volkswagen care sta la baza modelului VW ID4.


Se asteapta ca Fiesta cu cinci usi sa continue sa fie construita alaturi de masinile electrice VW ale Ford din Koln. Compania nu a comentat inca cand va fi retrasa din productie Fiesta cu cinci usi.


Producatorul auto isi incheie productia SUV-ului mic EcoSport la sfarsitul acestui an la fabrica sa din Craiova, Romania. Acest lucru va permite Ford sa dezvolte uzina pentru camioneta Transit Courier, care urmeaza sa inceapa productia la Craiova alaturi de Puma anul viitor.


Furgoneta va fi vanduta cu o versiune pentru pasageri numita Tourneo Courier, a declarat Ford in martie, ceea ce duce la speculatii ca modelul ar putea inlocui Fiesta ca masina mica de la Ford. Courier va fi vandut cu optiuni complet electrice, dar si clasicele variante diesel si benzina, dupa cum a declarat Ford.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA