Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Salonul Auto de la Tokyo isi schimba imaginea in spectacolul „Japan All-Industry”

Presedintele JAMA, Akio Toyoda, spune ca este important ca diferite sectoare sa fie reunite intr-un moment in care este nevoie de colaborare pentru a obtine neutralitatea carbonului.



Sursa: insideevs.com


Salonul auto de la Tokyo, in continua evolutie, se va schimba inca o data in incercarea de a insufla viata, energie si de asemenea in incercarea de a participa la expozitia auto din Asia.


Cand spectacolul revine in 2023, se va deschide sub un nou slogan „Japan All-Industry”, a declarat Asociatia Producatorilor de Automobile din Japonia, care a gazduit evenimentul inca de la inceputul sau, in 1954.


Anuntand actualizarea in data de 19 mai, presedintele JAMA, Akio Toyoda, a spus ca este important sa reunim diferite sectoare intr-un moment in care este nevoie de colaborare pentru a obtine neutralitatea carbonului.


„Vrem sa redenumim Salonul Auto de la Tokyo de anul viitor Salonul Japoniei pentru intreaga industrie, mergand dincolo de industria mobilitatii, cu toata industria japoneza lucrand ca o singura echipa, inclusiv start-up-urile”, a spus Toyoda. „Ne propunem sa facem un spectacol cu ​​totul nou, transformandu-l atat prin nume, cat si in realitate.”


In aprilie 2021, JAMA a anulat spectacolul de la Tokyo programat pentru toamna acelui an, anuland evenimentul pentru prima data in istoria sa, din cauza pandemiei de COVID-19.


Sursa: europe.autonews.com


In iunie anul trecut, JAMA a decis sa reinvie spectacolul in anul 2023 cu tema „Verde si digital”, o miscare de a prezenta eforturile industriei auto japoneze de a reduce emisiile de dioxid de carbon.


Sub conducerea lui Toyoda, care serveste si ca presedinte al Toyota Motor Corp., cel mai mare producator de automobile din lume, Salonul Auto de la Tokyo s-a retras la ultima sa intalnire din 2019, dupa ani de prezenta scazuta si irelevanta din ce in ce mai mare pe scena globala.


Toyoda si-a stabilit obiectivul de a atrage 1 milion de vizitatori, iar spectacolul de 12 zile s-a incheiat cu peste 1,3 milioane de participanti.


Prezenta a scazut rapid, de la 902.800 de vizitatori in 2013 la 813.500 in 2015. In 1991, spectacolul a crescut cu un record de 2,02 milioane de persoane. Numarul expozantilor internationali a scazut, de asemenea, pe masura ce producatorii auto europeni si americani si-au indreptat atentia si banii de marketing spre China.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA