Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Volvo va colabora cu Epic Games pentru productia avansata de vehicule electrice

Volvo Cars si compania de jocuri video Epic Games se asociaza pentru a imbunatati rolul interfatei om-masina pentru urmatoarea generatie de vehicule electrice Volvo.



Sursa: theverge.com


Volvo spera ca parteneriatul va imbunatati tehnologiile de asistenta si de vizualizare pentru soferi pentru a oferi „nivele mai bogate de informatii” soferului fara „distrageri sau stresul suplimentar” care vin cu notificarile repetate de la vehicul.


Potrivit unei declaratii de miercuri, Epic Games va folosi un instrument de vizualizare cunoscut sub numele de Unreal Engine. Unreal Engine este folosit pentru a alimenta popularul joc video Fortnite, va rula pe HMI si va oferi „grafica de ultima generatie” si alte caracteristici cheie, cum ar fi scalabilitatea multi-utilizator si sisteme de comunicatii de date de mare viteza, bidirectionale.


Intr-un e-mail catre Automotive News , purtatorul de cuvant al Epic Games, Richard Gotch, a declarat ca in timp ce alte companii foloseau Unreal Engine de cativa ani, parteneriatul a marcat prima data cand Epic Games colaboreaza cu un producator european de vehicule la un proiect HMI.


Unreal Engine este deja folosit intr-un fel de majoritatea producatorilor de vehicule din lume, cu aplicatii variind de la configuratori de vanzari la design, inginerie si planificare a productiei”, a scris Gotch.


Sursa: cnet.com


Intr-o declaratie, Thomas Stovicek, seful pentru experienta utilizatorului Volvo, a declarat ca Volvo spera ca parteneriatul va imbunatati tehnologiile de asistenta pentru sofer si de vizualizare pentru a oferi „straturi mai bogate de informatii” soferului fara „distragere sau stresul suplimentar” care vin cu notificarile repetate de la vehiculul.


„Aceasta noua relatie nu se refera doar la aducerea unei grafice uimitoare de calitate a jocului in masinile noastre”, a spus Stovicek. „Este vorba despre noi moduri de utilizare a comunicatiilor vizuale pentru a explica noile tehnologii, pentru a oferi o noua valoare pentru clienti si pentru a aduce lumea exterioara in siguranta in vehicul.”


Stovicek a mai spus ca parteneriatul este o oportunitate de a „furniza functii si servicii complet noi”, cum ar fi conectivitate imbunatatita cu alte vehicule si mediul exterior.


Volvo se asteapta sa anunte primul sau vehicul care utilizeaza Unreal Engine undeva in decursul acestui an.


 


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA