Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Noul Polestar 3 va incepe de la 75.000 de euro

Polestar a prezentat SUV-ul drept un rival electric al lui Porsche Cayenne si va dezvalui modelul in octombrie, cand se vor prelua si primile comenzi.



latestcarnews.net


Polestar va oferi viitorul sau SUV complet electric 3 incepand cu 75.000 de euro si explodand pana la 110.000 de euro, a declarat CEO-ul Thomas Ingenlath pentru Automotive News Europe Congress.


Filiala Volvo Cars EV a prezentat SUV-ul drept un rival electric al lui Porsche Cayenne si va dezvalui modelul in octombrie, cand se vor deschide si comenzile. Producatorul auto nu a anuntat datele de livrare.


Polestar 3 va atinge punctul ideal in ceea ce priveste nevoile consumatorilor, dupa declaratile Ingenlath. „Este un SUV, pe care toata lumea il iubeste, dar este si foarte aerodinamic si foarte antrenant de condus”, a spus el.


Polestar 3 va fi produs alaturi de noul SUV emblematic al Volvo la noua fabrica din SUA a producatorului suedez de automobile de langa Charleston, Carolina de Sud. Ambele vor fi construite pe aceeasi platforma SPA2 (Scalable Product Architecture) numai electrica, care este si ea noua.


Polestar 3 este un element cheie al obiectivului Polestar pentru 2023 de a vinde 124.000 de masini la nivel global. Polestar a crescut vanzarile berlinei sale 2 cu 125%, pana la 21.200 in prima jumatate a anului, aproape egaland volumul pe intregul an fata de anul trecut.


Sursa: electreck.co


Polestar a declarat ca se asteapta sa vanda 24.000 de unitati ale lui Polestar 3 in intreaga lume anul viitor, crescand la 67.000 in 2024 si la 77.000 in 2025.


Marca a lansat fotografii ale lui 3, care prezinta caracteristici de design, cum ar fi o silueta inclinata si faruri si caracteristici de stil ale farurilor din spate, care sunt distincte de alte modele Polestar. Noua platforma SPA2 numai electrica permite motoare duble si dimensiunea bateriei pentru a oferi o autonomie estimata de 600 km, pe baza standardelor de testare WLTP.


Pe langa Polestar 3, noile modele sunt Polestar 4, care va fi un rival al Porsche Macan si urmeaza sa fie lansat in 2023, si modelul 5 berlina, care este programata sa fie lansata in 2024. „Asta e gata, dar vin vise noi”, a declarat Ingenlath. „Ne-ar placea sa gasim o modalitate de a adauga un roadster la planul nostru de afaceri”.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA