Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Nio va produce produse energetice pentru Europa

Fabrica NIO din Ungaria va dezvolta si produce produse energetice, cum ar fi statii de schimb de baterii, pentru a servi utilizatorilor europeni.



Sursa: insideevs.com


Producatorul chinez de masini electrice Nio intentioneaza sa-si deschida prima fabrica de peste mari in luna septembrie, pentru a produce produse energetice pentru piata europeana, pe masura ce accelereaza expansiunea in strainatate.


Fabrica din Pest, Ungaria, va dezvolta si produce produse energetice, cum ar fi statii de schimb de baterii, pentru a servi utilizatorilor europeni, a declarat Nio intr-un comunicat, vineri.


Conform planului sau, producatorul Nio va accelera construirea statiilor de schimb de baterii in Europa, in vederea extinderii vanzarilor de masini in tari precum Germania, Tarile de Jos, Suedia si Danemarca.


De asemenea, compania colaboreaza cu gigantul petrolier Shell pentru a construi statii de schimb de baterii la nivel global, incepand cu China si Europa anul acesta, potrivit unui comunicat Nio de luni. ,,Shell isi va deschide reteaua de incarcare din Europa pentru utilizatorii Nio”, a declarat compania.


Nio a inceput sa livreze SUV-ul sau emblematic ES8 in Norvegia in 2021 si a deschis un showroom in Oslo. Compania isi promoveaza serviciile post-vanzare cu showroom-uri in centrul orasului si retelele de service pentru baterii, ca avantaje competitive importante.


Nio a declarat ca intentioneaza sa infiinteze 4.000 de statii de schimb de baterii in intreaga lume, un sfert dintre ele aflandu-se in afara Chinei.


Sursa: globalfleet.com


Mai multe startup-uri chineze de vehicule electrice si producatori de baterii isi sporesc prezenta pe pietele globale, unde cererea de vehicule electrice si de stocare a energiei este in plina expansiune.


Producatorul chinez de baterii Gotion High Tech a declarat in iunie ca intentioneaza sa isi gaseasca o treime din capacitatea de productie in afara Chinei pana in 2025, iar constructia primei sale fabrici de baterii de peste mari, in Gottingen, Germania, va incepe pana la sfarsitul anului.


Similar Articles

Munteanu Ioana

02 August 2022

Fără categorie



Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA