Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Ferrari previziuni pozitive pentru intregul an dupa rezultatele puternice din T2

Ferrari si-a crescut previziunile privind veniturile si profitul pe intregul an, dupa ce registrul de comenzi a atins maxime noi, iar modelele Portofino M si F8 au condus vanzarile.



Sursa: topgear.com


Preluarea de comenzi a atins un nou nivel record in al doilea trimestru, a declarat CEO-ul Benedetto Vigna.


„Calitatea primelor sase luni si noile maxime ale afacerii noastre ne permit sa revizuim catre cote pozitive orientarile pentru 2022 cu privire la toate valorile”, a declarat CEO-ul Ferrari, Benedetto Vigna, intr-o declaratie de marti.


„De asemenea, aportul net de comenzi a atins un nou nivel record in (al doilea) trimestru”, a adaugat Vigna, care a preluat conducerea Ferrari in septembrie anul trecut.


Compania este orientata pentru un castig ajustat inainte de dobanzi, impozite, depreciere si amortizare (EBITDA) intre 1,70-1,73 miliarde de euro in acest an, fata de o previziune anterioara de 1,65-1,70 miliarde de euro.


EBITDA ajustat, a crescut cu 15% in al doilea trimestru, la 446 de milioane de euro (456 de milioane de dolari). Cu toate acestea, marja pe EBITDA ajustat a scazut la 34,6% de la 37,4 % cu un an mai devreme.


Livrarile au crescut cu 4% in al doilea trimestru iar in China s-au dublat cu pana la 358 de unitati.


Sursa: motorguider.com


Ferrari a lansat in iunie noul sau plan de afaceri, cu promisiunea de a produce  80% din modele, masini electrice si hybrid pana in 2030.


Compania a spus ca modelele hybrid au reprezentat 17% din livrarile sale in al doilea trimestru, cand au inceput primele livrari pentru 296 GTB, care s-a adaugat la SF90 Stradale, prima masina hibrida a companiei.


Ferrari a promis ca va livra prima sa masina complet electrica in 2025, unul dintre cele 15 modele noi pe care intentioneaza sa le lanseze intre 2023 si 2026.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA