Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Noul Bentley Bentayga EWB il inlocuieste pe Mulsanne

O versiune cu ampatament extins a SUV-ului Bentley Bentayga, lider de piata, a fost dezvaluita si etichetata oficial ca noul flagship al marcii, statut detinut anterior de limuzina Bentley Mulsanne.



Sursa: auto-data.net


Noul model, numit EWB cu ampatament extins cu 180 mm, are tot spatiul sau suplimentar in habitaclul din spate si lungime suplimentara in usa din spate. Vandut doar cu un V8 twin-turbo pe benzina „deocamdata”, acesta prezinta modificari de ornamentare, vopsea si stil, dintre care cea mai evidenta este noua grila cu sipci, verticala.


Bentley Bentayga EWB aduce de asemenea,un nou sistem de directie pe spate, care va reduce raza de viraj dar va imbunatati stabilitatea la viteza mare, un plus care a aparut pentru prima data in berlina Flying Spur de la Bentley in 2019 si recent, in Bentley Continental GT.


Lansarea Bentley Bentayga EWB reprezinta un raspuns a liderului Bentley pe piata globala de SUV super-lux. Anul trecut, Bentayga a reprezentat mai mult de 40% din vanzarile anuale record ale Bentley  iar compania se asteapta ca aproximativ 45% dintre viitorii cumparatori Bentayga sa opteze pentru EWB.


Bentley recunoaste ca exista o lupta cu rivalii sai subliniind ca EWB este mai spatios in spate decat Cullinan si Range Rover si egal cu ambele pentru spatiul capului, in ciuda faptului ca are o forma mai putin ascutita si un acoperis mai jos. Insa, in ciuda spatiului mai mare, nu va fi produs un Bentayga EWB cu sapte locuri.


Cumparatorii au trei optiuni pentru scaunele din spate: o dispunere luxoasa cu doua locuri, o banca clasica pentru trei persoane si o combinatie a perechii numita „4+1”, care pune un mic scaun de sarcina intre doua scaune din spate mai mari.


EWB adauga,optional, un nou tip de scaun cu clima care poate detecta temperatura corpului si umiditatea de la suprafata a ocupantului si ajusteaza temperatura ambientala si fluxul de aer pentru confort. De asemenea, noul SUV poate detecta punctele de presiune a scaunului si poate face ajustari pentru un confort sporit.


Sursa: bentleymotors.com


Exista o serie de optiuni noi de ornamente precum un model de perforare pentru usi care este iluminat din spate de LED-uri sau un sistem separat de ionizare pentru compartimentul din spate extins.


Bentley se asteapta ca pretul pentru EWB sa fie cu aproximativ 15% mai mult decat masina standard, dar o gama mai mare de optiuni inseamna ca masinile full-house vor depasi 300.000 de lire sterline.


Bentley isi propune sa inceapa sa livreze masini pentru clienti deoarece productia noului model a inceput deja.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA