Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Vehicul electric de inspiratie retro Renault 4, la show-ul de la Paris

Renault 4, un vehicul electric de inspiratie retro, va conduce prezentarile Grupului Renault la Salonul Auto de la Paris 2022.



Sursa: autoevolution.com


Renault planuieste o gama completa de lansari si dezvaluiri de produse la Salonul Auto de la Paris din acest an, condus de conceptul Renault 4, un vehicul mic, complet electric, de inspiratie retro, care va intra in productie pana in 2025.


Renault 4 va fi realizat ca „reinterpretare” a modelului original, un hatchback robust cu cinci usi care a fost in productie continua din anii 1960 pana la inceputul anilor 1990, dupa cum a declarat vineri producatorul auto intr-un comunicat de presa.


Masina, potential numita ,,4ever”, va intra probabil in productie ca un SUV mic, un model insotitor al viitorului Renault 5 hatchback electric, care se bazeaza si pe modelul original.


O alta premiera cheie la spectacol va fi un concept nou de la Alpine, marca de masini sport si de curse a Grupului Renault. In cadrul unui plan de extindere a marcii de la coupe-ul sport A110, Alpine planuieste trei modele complet electrice. Renault a declarat doar ca acest concept va intruchipa „viitorul produsului si al strategiei sale sportive”.


Marca Renault va prezenta, de asemenea, versiunea complet electrica a dubei sale compacte Kangoo si „o masina de spectacol sportiva si inedita” pentru a sarbatori cea de-a 50-a aniversare de la lansarea Renault 5 originala in 1972.


Sursa: topgear.com


De asemenea, la standul grupului la salon, care se desfasoara pentru prima data din 2018, va fi prezent si Mobilize Duo, un vehicul electric mic conceput pentru mobilitatea urbana, de la unitatea de mobilitate si finantare a Renault.


Salonul de la Paris, dupa ce a suferit din cauza absentei multor marci non-franceze in 2018 si a fost anulat in 2020 din cauza pandemiei, cauta o reimprospatare prin combinarea cu expozitia Equip’Auto pentru post-vanzare si servicii si se va desfasura in perioada 17-23 octombrie.


Pe langa Grupul Renault, marcile care s-au angajat sa apara includ marcile Stellantis DS, Jeep si Peugeot si noii participanti chinezi Great Wall si BYD.


Dezvaluirile publice majore includ SUV-ul mic Jeep Avenger, Fastback-ul compact Peugeot 408, un SUV DS 7 Crossback si modelele viitoare de la BYD si Great Wall.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA