Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Crossover-ul Polestar 3 va debuta pe 12 octombrie

Primul crossover al producatorului de automobile electrice Polestar este pregatit cu o dezvaluire planificata pe 12 octombrie la Copenhaga, Danemarca.



Sursa: polestar.com


Polestar 3 tinteste sa atinga 24.000 de vanzari la nivel global anul viitor, crescand la 67.000 in 2024 si 77.000 in 2025.


Polestar 3 din 2024, construit pe o noua platforma complet electrica dezvoltata de afiliatul Volvo, are motoare duble si o autonomie estimata EPA de peste 300 mile (480 km).


„Cu aceasta masina, aducem „sportul” inapoi la SUV, ramanand fideli radacinilor noastre de performanta”, a spus CEO-ul Polestar, Thomas Ingenlath. „Este, de asemenea, foarte aerodinamic si foarte antrenant de condus.”


Polestar 3 este vital pentru ambitiile de piata ale tanarului producator de automobile suedez, in special in SUA, despre care producatorul crede ca este obsedata de camioane.


Potrivit cifrelor companiei, Polestar se asteapta sa vanda 24.000 de crossover-uri de dimensiuni medii la nivel global anul viitor, crescand la 67.000 in 2024 si 77.000 in 2025.


Modelul cu cinci locuri va concura cu Porsche Cayenne si Audi E-tron. Productia va incepe la fabrica Volvo din Carolina de Sud anul viitor, vanzarile in SUA incepand din prima jumatate a anului.


Sursa: topelectricsuv.com


La lansare, Polestar 3 va dispune de un grup motopropulsor cu dublu motor si vectorizarea cuplului,distribuirea cuplului intre roti, printr-un sistem cu dublu ambreiaj pe motorul electric din spate.


Suspensia pneumatica adaptiva cu doua camere si amortizoarele active vor permite lui Polestar 3 sa comute intre confort si dinamica ferma a suspensiei, in timp ce se adapteaza la conditiile de drum o data la doua milisecunde, a declarat Polestar.


Specificatiile de performanta nu au fost inca lansate, dar un pachet de performanta optional va oferi 517 CP cu reglaj specializat al sasiului pentru amortizoarele active si suspensiile pneumatice, dupa cum spune compania.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA