Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Jeep ofera un concept nou pentru Avenger electric

Jeep ofera lui Avenger EV un aspect robust cu conceptul 4×4 gata sa ne ia ochii si banii.



Sursa: moveelectric.com


Conceptul Jeep Avenger 4×4 a prezentat o versiune cu tractiune integrala a noului SUV mic Avenger complet electric al marcii. Avenger 4×4 Concept difera de Avenger standard prin intarirea aspectului sau pentru a indica capacitatea off-road.


Modificarile includ o bara de protectie fata revizuita, un invelis metalic pe grila inferioara, carlige de remorcare, o cale de rulare mai lata, cu anvelope mai robuste si placare a caroseriei mai groasa. Masina are, de asemenea, un sistem usor de atasare a bagajelor pe acoperis, care foloseste curele in loc de bare de acoperis.


Versiunea de productie a lui Avenger 4×4 va marca prima data cand inginerii au aplicat un motor electric atat pe puntea spate, cat si pe cea fata pentru a crea capacitatea de tractiune integrala. Jeep nu a oferit o data oficiala de lansare a masinii.


Jeep spune ca noul concept imbunatateste capacitatea off-road a lui Avenger nu doar prin adaugarea unei axe motoare suplimentare, ci si prin cresterea garda la sol peste cei 200 mm ai Avenger-ului standard cu doua roti motrice.


Jeep s-a straduit sa ofere Avenger-ului standard unele abilitati off-road, in ciuda faptului ca are doar tractiune fata. Un sistem special „Selec-Terrain” ofera sase moduri de condus, dintre care trei sunt optimizate pentru a ajuta la tractiunea in noroi, nisip sau zapada.


Singurul SUV mic electric cu tractiune integrala disponibil in prezent este Smart #1 Brabus, care se concentreaza mai mult pe performanta totala decat pe capacitatea off-road.


Sursa: autoevolution.com


Concurentii electrificati ai lui Avenger 4×4 vor include hibridul plug-in Renegade 4×4 de la Jeep, care este mai lung la 4230 mm fata de 4076 mm pentru Avenger. Singurele alte SUV-uri mici electrificate cu tractiune integrala sunt Toyota Yaris Cross hybrid si Mini Countryman plug-in hybrid.


Avenger standard va fi primul model complet electric al Jeep si va fi pus in vanzare in Europa in primavara. Va fi oferit si ca versiune pe benzina in Spania si Italia, dar nu cu tractiune integrala.


Avenger este construit pe o versiune de a doua generatie a platformei electrice eCMP a grupului Stellantis, care sta la baza masinilor precum Peugeot e-208, Opel/Vauxhall Mokka si Citroen e-C4.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA