Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Ford Bronco se ia de gat cu Jeep Wrangler si Land Rover Defender

SUV-ul robust Bronco de la Ford se pretinde a fi concurenta pentru Jeep Wrangler si Land Rover Defender pe anumite piete europene.



Sursa: motor1.com


Ford a declarat ca va incepe sa vanda vehiculul de teren Bronco pe anumite piete europene, inclusiv Germania, in primavara.


Bronco va fi vandut in Europa fie cu un motor turbo de 2,3 litri cu patru cilindri, fie cu un motor V-6 pe benzina de 2,7 litri, limitandu-si atractivitatea pe pietele care atrag taxe mai mari pentru vehiculele cu un consum mai scazut de combustibil. Bronco este de asteptat sa inceapa de la un pret de 60.000 de euro (63.2700 de dolari) in Germania.


SUV-ul de dimensiuni medii va concura cu Jeep Wrangler si unele versiuni ale Land Rover Defender in Europa. De asemenea, se va confrunta cu noul Ineos Grenadier, care este construit in mod similar cu sasiu caroserie pe cadru si ofera un aspect retro inspirat de Land Rover Defender original si robust.


Caracteristicile lui Bronco includ usi detasabile, precum si o grila frontala si o bara de protectie care pot fi indepartate si schimbate cu versiuni alternative. La un nivel mai practic, arcurile de roata din plastic sunt proiectate sa se separe fara deteriorare in cazul unui impact in conditii off-road si pot fi „inlocuite rapid”, dupa cum a spus Ford.


Sursa: jeep.com


Bronco va avea un ecran tactil central LCD de 12 inchi cu sistemul de infotainment Ford SYNC 4, care include actualizari ale software-ului fara fir Ford Power-Up despre care producatorul auto sustine ca vor oferi functionalitati imbunatatite in timp.


Software-ul de oglindire a telefonului Apple CarPlay si Android Auto 5 sunt standard si exista un sistem standard de camera de 360 ​​de grade despre care Ford spune ca actioneaza in acelasi mod in care ar putea observa un observator off-road, oferind o vedere a rotilor pentru a permite mai multa aderenta pe un teren accidentat.


Bronco, body-on-frame, in stil retro, a fost un mare succes in SUA de la lansarea sa anul trecut.


Ford a vandut 106.645 de modele Bronco in SUA pana in noiembrie, potrivit Centrului de date Automotive News, depasind Bronco Sport, mai mic, care utilizeaza platforma SUV-ului Kuga. Vanzarile americane ale Bronco Sport au fost de 92.381 de unitati in aceeasi perioada.


 


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA