Aproape Masini

Acum avem si magazin online

VW prezinta ID7 cu un sistem de camuflaj „aprins”

ID7, cunoscut anterior ca ID Aero, va fi pus in vanzare anul viitor in combinatie cu cea mai buna gama de baterii a marcii.



Sursa: carscoops.com


A produce berline noi pentru clienti se dovedeste a fi un lucru din ce in ce mai greu, asa ca Volkswagen s-a hotarat sa se asigure ca debutul viitoarei sale  berline electrice la CES sa fie unul „aprins”, oferind in acelasi timp masinii un nou nume care sa insoteasca noul sistem de camuflaj.


Marca germana a redenumit ceea ce a fost cunoscut sub numele de ID Aero ca ID7. Berlina, aproximativ de dimensiunea Passat va fi pusa in vanzare anul viitor, cu ceea ce se asteapta sa fie cea mai buna gama a VW din familia sa in crestere de vehicule electrice cu baterie.


Vehiculul expus la CES saptamana aceasta este o versiune aproape gata de productie. Este de asteptat sa fie evaluata la aproximativ 700 km autonomie in Europa, in conformitate cu procedura de testare a vehiculelor usoare la nivel mondial.


VW a spus ca ID7 va avea un ecran de infotainment de 15 inchi care incorporeaza un „nou concept de afisare”, impreuna cu orificii de aerisire automate controlate digital si un sistem inteligent HVAC care poate detecta un sofer care se apropie cu cheia si poate incepe sa pre-incalzeasca sau sa pre-raceasca  cabina, dupa necesitate.


Orificiile de ventilatie se deplaseaza apoi pentru a raci sau incalzi cel mai bine habitaclul conform instructiunilor, indreptand aerul direct catre pasageri sau in alta parte dar va raspunde si la comenzile vocale, dupa spusele VW. Asadar, daca soferul ii spune vehiculului ca are mainile reci, ID7 nu numai ca incalzeste volanul, dar directioneaza aerul incalzit catre mainile soferului.


Sursa: topgear.com


Pentru a atrage atentia in timpul participarii la CES, VW a creat un sistem de camuflaj pentru ID7 care utilizeaza straturi de vopsea conductoare si izolatoare pentru a face diferite regiuni ale vehiculului sa se lumineze la cerere. Vopseaua si cablajul electroluminiscent, au necesitat 40 de straturi de vopsea, dupa cum au declarat inginerii pentru Automotive News.


Corpul ID7 este impartit in 22 de zone care pot fi iluminate sau dezactivate individual, permitand un spectacol de lumini rulant. In plus, codurile QR incorporate in camuflaj directioneaza utilizatorii catre un site web care ofera mai multe informatii despre ID7. Ampatamentul de 2970 mm ii confera un interior care are mult mai mult spatiu decat Passat.


O versiune break este planificata pentru pietele europene. Berlina ID7 va fi al saselea membru al familiei VW complet electrice. Precum modele ID, se bazeaza pe arhitectura MEB electrica a Grupului VW.


Marcile Grupului VW, inclusiv Audi, Skoda si Cupra, au livrat 500.000 de vehicule pe baza MEB. Principalele piete ale ID7 vor fi China, Europa si America de Nord, a declarat VW. ID7 pentru pietele europene si americane va fi construit la uzina VW din Emden din Germania, alaturandu-se lui ID4, care este produs acolo.


 


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA