Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Genesis prezinta GV80 Coupe

Coupe-ul de lux cu patru locuri este prezentat ca o versiune mai sportiva a crossover-ului Genesis GV80.



Sursa: Motor1.com


Brandul a spus ca noul concept „serveste ca o declaratie de intentie pentru viitor, sugerand modele mai emotionale si orientate spre performanta”. Acesta a fost dezvaluit luni la showroom-ul Genesis House al marcii din New York.


Prezentat intr-o culoare portocalie intens numita Magma, conceptul GV80 Coupe prezinta elemente de design din alte vehicule Genesis, in special o capota lunga cu un profil si un parbriz solid.


„Fascia frontala a modelului GV80 Coupe Concept are grila dubla cu model G-Matrix, inconjurata de lumini cvadruple, care au evoluat de la tehnologia cu mai multe lentile la o performanta luminoasa fara intreruperi”, a spus producatorul auto. „Racirea este optimizata de patru fante din bara de protectie care reduc fluxul termic umbrit.”


Alte marci de lux precum BMW, Audi si Mercedes au folosit cu succes versiuni coupe si sportback ale crossover-urilor si SUV-urilor standard pentru a proiecta sportivitatea, adesea ca alternativa la berline.


Genesis nu a dezvaluit ce configuratie de propulsie detine conceptul GV80. Producatorul auto a declarat ca nu va prezenta niciun model nou de motoare cu combustie dupa 2025. GV80 este oferit cu motoare pe benzina cu patru si sase cilindri.


Genesis a declarat ca GV80 Coupe Concept a fost inspirat de X Speedium Coupe Concept prezentat la New York anul trecut.


Platforma cu tractiune spate a lui Genesis ofera platforma pentru capota alungita a conceptului GV80 Coupe si proportii abundente dintre bord si punte, dupa cum a declarat compania.


Sursa: forbes.com


Interiorul conceptului este echipat cu patru scaune sport, un volan cu trei spite si piele Nappa neagra si piele de caprioara cu cusaturi duble in carouri, tesaturi portocalii si tesaturi din fibra de carbon, a spus compania.


„La inceputurile sale, marca Genesis a inceput sa creeze berline de lux, care au evoluat in modelele G70, G80 si G90”, a declarat Luc Donckerwolke, director de creatie pentru Hyundai Motor Group.


„In ultimii sapte ani, am adaugat in portofoliu mai multe modele orientate spre stilul de viata, cum ar fi SUV-urile noastre GV80 si GV70”, a spus Donckerwolke. „Acum depasim limitele cu masini mai interesante care ridica performanta si atributele dinamice ale Genesis”.


 


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA