Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Skoda reinnoieste Kodiaq si Superb

Skoda isi va consolida gama hybrid plug-in cu noul SUV mijlociu Kodiaq, lansand, de asemenea, ultima generatie de masina medie Superb.



Sursa: topelectricsuv.com


Skoda adauga pentru prima data o varianta hybrid plug-in la SUV-ul sau de dimensiuni medii Kodiaq.


Noul SUV Kodiaq va intra in vanzare in toamna cu variante plug-in si mild-hybrid, a spus Skoda intr-un comunicat. In acelasi timp, va fi lansata cea mai recenta generatie de masini de dimensiuni medii Superb a marcii.


In prezent, doar masina compacta Superb si Octavia sunt disponibile cu tehnologie plug-in hybrid si mild-hybrid.


Noile modele vor continua sa fie disponibile cu motoare diesel, a spus Skoda. Skoda este unul dintre putinii producatori auto de volum care continua sa ofere modele SUV de dimensiuni medii cu motoare cu ardere interna.


Kodiaq si Superb continua sa fie „pietre de temelie” ale gamei Skoda, dupa cum a declarat CEO-ul Klaus Zellmer.


Skoda a previzualizat fiecare model cu o silueta teaser care sugereaza designul ambelor masini. Pe langa un nou aspect exterior, fiecare model vine cu un interior complet reproiectat, precum si cu tehnologie imbunatatita si dotari noi, a spus Skoda intr-un comunicat, fara a intra in detalii.


Sursa: skoda.ro


Superb va fi construit alaturi de VW Passat in Bratislava , Slovacia, dupa ce Grupul Volkswagen a decis sa mute productia lui Passat din Emden, Germania, si a lui Superb de la uzina Skoda din Kvasiny, Republica Ceha.


Passat-ul va fi disponibil doar ca break dupa ce VW a decis sa retraga berlina pe fondul scaderii cererii pentru berline de dimensiuni medii.


Kodiaq a fost cel mai bine vandut SUV de dimensiuni medii din Europa in primele trei luni, cu vanzari in crestere cu 19%, pana la 17.168 de unitati, potrivit cifrelor analistilor de piata Dataforce. Jumatate din toate vanzarile Kodiaq sunt versiunea cu sapte locuri. Este disponibil si un model cu cinci locuri.


Superb a fost al doilea cel mai bine vandut in segmentul de masini medii din Europa, dupa VW Passat, in primul trimestru. Vanzarile au crescut cu 9,2% , pana la 10.130 de unitati. Vanzarile Passat au fost de 15.092 unitati, in crestere fata de 14.379 in acelasi trimestru al anului trecut.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA